Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Parkta oyun oynayan çocuğun tilkiyle karşılaştığı anlar kamerada

Gümüşhane’de parkta oyun oynarken bir anda karşısında tilki gören 5 yaşındaki çocuk büyük heyecan yaşarken, gülümseten o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi Vadi Sokak’ta bulunan parkta ailesiyle birlikte oynayan 5 yaşındaki Ayla Uzunosmanoğlu, oyun oynadığı yerin çok yakınında bir tilki görünce büyük şaşkınlık yaşadı. O anları babası Sezer Uzunosmanoğlu’nun cep telefonuyla kayıt altına aldığı Ayla, ufak adımlarla tilkiye yaklaşmak istese de tilki hemen oradan uzaklaştı. Kısa bir süre sonra parkta bulunan yiyeceği yemek için geri gelen tilki, ardından apartmanların arasına kaçarak gözden kayboldu.
Akşam saatlerinde parkta oynarken kızı Ayla’nın tilki gördüğünü belirtmesi üzerine tilkiyi fark ettiklerini ifade eden baba Sezer Uzunosmanoğlu, “Parkta oynarken bir anda baba tilki gördüm diye seslenmesi üzerine baktığımda çimler üzerinde yatan bir tilki gördük. Daha sonrasında tilki kaçıp tekrar geri geldi. Bir şeyler yerken Ayla tilki ile oynamaya başladı. Daha sonra yaklaşınca yoldan karşıya geçip apartmanların arasında gözden kayboldu” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ocak, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ordu’da oto bakım servisinde ölü bulunan 2 genç toprağa verildi

Ordu’nun Ünye ilçesinde oto bakım servisinde cansız bedenleri bulunan 2 genç toprağa verildi.
Olay, dün ilçenin Yunus Emre Mahallesi Irmak Caddesi üzerinde bulunan araç motor bakım servisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde gençlerden haber alamayan yakınları ve iş yeri sahibi dükkâna geldi. Kapının açılmasıyla birlikte iki kişinin yerde hareketsiz halde olduğu görüldü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yapılan kontrollerde, iş yeri çalışanı olduğu öğrenilen Oğuzhan Bölükbaş (27) ile yanında bulunan arkadaşı Sami Güzel’in (24) hayatını kaybettiği belirlendi. Sami Güzel hakkında ailesi tarafından daha önce kayıp başvurusunda bulunulduğu öğrenildi. 2 arkadaşın, bir aracı tamir etmek için dün akşam saatlerinde iş yerine geldikleri tahmin ediliyor.
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasında, gençlerin yanında bulunan aracın kontağının açık olduğu, tamir için iş yerinde bulunan başka bir otomobilde ise gaz kaçağına dair bulgulara rastlandığı bildirildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Bölükbaş ve Güzel’in cansız bedenleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cenazeleri defnedildi
Yapılan otopsi sonrası gençlerin cenazeleri farklı mahallelerde defnedildi. Olayda vefat eden Sami Güzel Keş Mahallesi’nde, Oğuzhan Bölükbaş ise Yüceler Mahallesi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin