karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
parkta arkadasini bicakla agir yaralayan sahis tutuklandi vSYBS1Sw
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Aralık, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Parkta arkadaşını bıçakla ağır yaralayan şahıs tutuklandı

Samsun’da parkta tartıştığı arkadaşını bıçakla ağır yaralayan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Karadeniz Mahallesi Muzaffer Başkan Parkı’nda dün meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Salim İ. (40) ile arkadaşı Kadir K. (35) ortasında aldıkları alkolün tesiriyle tartışma çıktı. Arbedeye dönüşen olayda Kadir K., Salim İ.’yi sol koltuk altından bıçakladı. Ağır yaralanan Salim İ., ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Salim İ.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Bıçaklı saldırgan Kadir K. olayın gerçekleştiği parkta polis tarafından gözaltına alındı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorgusu tamamlanan Kadir K., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye tabir veren Kadir K., hakimlikçe tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
karabukte kapsamli temizlik calismalari suruyor VTvMn6hO
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’te kapsamlı temizlik çalışmaları sürüyor

Karabük Belediyesi, şehir genelinde daha temiz ve sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklardan parklara, kaldırımlardan ortak kullanım alanlarına kadar birçok noktada yıkama ve süpürme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kent genelinde eş zamanlı yürütülen çalışmalarda süpürme ve yıkama araçlarıyla cadde ve sokaklar detaylı şekilde temizlenirken, özellikle yoğun kullanılan bölgelerde kapsamlı temizlik uygulamaları yapılıyor.
Modern temizlik araçlarıyla gerçekleştirilen çalışmaların belirlenen program dahilinde şehrin farklı noktalarında devam ettiği öğrenildi.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehir genelinde temizlik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, "Karabük’ün her köşesinde ekiplerimiz büyük bir özveriyle görev yapıyor. Amacımız hemşehrilerimizin daha temiz, düzenli ve sağlıklı bir şehirde yaşamalarını sağlamak. Temizlik çalışmalarımızı titizlikle sürdürürken, vatandaşlarımızın da çevre temizliği konusunda göstereceği duyarlılık büyük önem taşıyor" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin