Reklam
Reklam

Park halindeki otomobilden dumanlar yükseldi

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’da park halindeki bir otomobilden teknik arıza nedeniyle dumanlar yükseldi. Çıkan yangını vatandaşlar yangın tüpleriyle söndürdü.

Olay, Alpağut Mahallesi 228. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 14 EE 003 plakalı otomobil, park edilince motor kısmından dumanlar yükseldi. Araçtan dumanların yükseldiğini fark eden vatandaş çevredekilerin yardımıyla aracın motor kısmına yangın tüpüyle müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçta gerekli kontroller yapıldı. Motor kısmından yükselen dumanların teknik bir arıza sebebiyle çıktığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

AK Parti’den üyelere Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı teşekkür belgesi

ak partiden tesekkur belgesi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Haziran, 2026 10:51 tarihinde yayınlandı
0 0

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla hazırlanan teşekkür belgeleri, Karabük’te parti üyelerine ulaştırılmaya başlandı.

Yargıtay’ın ocak verilerine göre 11 milyon 543 bin 301 üyeye sahip AK Parti’nin Türkiye genelinde eş zamanlı sürdürdüğü çalışma kapsamında, Karabük il ve ilçe başkanlıkları da harekete geçti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ın öncülüğünde yürütülen çalışmalar doğrultusunda teşkilat mensupları, şehrin dört bir yanındaki üyeleri bizzat ziyaret ediyor.

Ziyaretlerde, üyelerin isimlerine özel olarak hazırlanan teşekkür belgeleri teslim edilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamları iletiliyor; üyelerin görüş ve değerlendirmeleri dinleniyor.

“Gönüllere Dokunacak, Bağlarımızı Güçlendireceğiz”

AK Parti İl Başkanı Salt, AK Parti’nin yalnızca seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşla iç içe olan bir hareket olduğunu vurguladı. Yapılan çalışmaların teşkilat içindeki dayanışmayı güçlendirmeyi amaçladığını belirten Salt, şunları söyledi:

“Bizim için her bir üyemiz, bu büyük ailenin en değerli ferdidir. Çalışmalarımızı sadece ‘üye oldum’ anlayışıyla sınırlı tutmayacağız. Her bir üyemizin tamamını ziyaret ederek onları dinleyecek, görüşlerini alacak ve partimizin faaliyetlerine aktif katılımlarını sağlayacağız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla hazırlanan teşekkür belgesinde ise şu ifadeler yer alıyor:

“AK Parti ailemize üye olarak katıldığınız, milletimizin davasına ve Türkiye’nin geleceğine sahip çıktığınız için size teşekkür ediyorum. Birlik ve kardeşlik içinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimize kararlılıkla yürüdüğümüz bu yolda, ülkemiz ve milletimiz için göstereceğiniz katkı ve gayretin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

 

Bizi sosyal medyadan takip edin