Çorum’da park halindeki araç, bir haftada iki defa kimliği bilinmeyen şahıslar tarafından kurşunlandı.
Olay, Beytepe 1. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, O.Y: isimli vatandaşa ilişkin, park halindeki 19 KZ 202 plakalı hafif ticari araç, motosikletle gelen kimliği belgisiz 2 şahıs tarafından kurşunlandı. Şahıslar aracı kurşunladıktan sonra olay yerinden motosikletle kaçtı. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis takımları incelemelerde bulunarak kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
Öte yandan, birebir aracın 21 Aralık’ta da kimliği bilinmeyen kişi ya da şahıslar tarafından park halindeyken kurşunlandığı öğrenildi. Her iki olayda can kaybı ya da yaralanan olmadı.


Park halindeki araç bir haftada iki kez kurşunların hedefi oldu
KILIÇDAROĞLU İÇİN İHRAÇ TALEBİ
CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında disiplin soruşturması açılması ve kesin ihraç talebiyle başvuruda bulundu. Başvuru siyaset gündeminde geniş yankı uyandırdı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Kılıçdaroğlu hakkında disiplin soruşturması açılması ve partiden kesin ihraç edilmesi talebiyle resmi başvuruda bulundu.
Şalmanlı’nın başvurusunun gerekçesine ilişkin detaylar kamuoyunda merak konusu olurken, parti kulislerinde gelişmenin yankıları sürüyor.

