Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Kasım, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Palamut sezonu sona eriyor

Düzce’de balık tezgahlarında palamut balığının tanesi 125 liraya satılırken balıkçı Hülya Kılıç palamut severleri uyararak, palamutun son zamanları olduğunu buzluğa koyma zamanının geldiğini söyledi.
Balık sezonunun açılmasının ardından tezgahları her gün süsleyen Palamut, Karadeniz’de son dönemine yaklaştı. Tezgahlarda tanesi 125 liraya satılan Palamut’un tahtını kilosu 150 liradan satılan hamsi almaya hazırlanırken, Balıkçı Hülya Kılıç Palamut severlere uyarlarda bulundu. Palamut’un artık buzluklara girmesi için çok iyi olduğunu ve azaldığını dile getiren Kılıç, “Palamut git gide azalıyor. Son demlerini yaşıyor. İnsanlar buzluğa palamut koymak için alışveriş yapıyor. Palamut bitiyor ve inşallah hamsi çoğalacak. Fiyatlarda ona göre düzenlenecek. Tezgahımızda şu anda Karadeniz hamsinin kilosu 150 lira. Marmara hamsinin kilosu ile 250 ila 300 lira arasında değişiyor. Bunlar palamut bitince daha da düşecek, daha da bollaşacak. O zaman insanlar küçük balığa yönelecek. Fiyatlarımız da ona göre düzenlenecek. Bir hafta 10 gün içerisinde Palamut’u buzluğa koydunuz yoksa bir daha Palamut bulamazsınız” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alevlere teslim olan ev kullanilmaz hale geldi vwDlIGDh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde soba parlaması neticesinde alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi.

Olay, Hanönü ilçesine bağlı Akşasu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Özmen’e ait evde sobanın parlaması neticesinde alevlerin sıçradığı evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan vatandaşlar, pencereleri kullanarak dışarı çıktı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilen ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken ev kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin