Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mart, 2017 07:15 tarihinde yayınlandı
0

Pakistan uyruklu 3 kaçak göçmen yakalandı

KASTAMONU’da jandarma ekipleri, yol kontrolleri esnasında Pakistan uyruklu 3 kaçak göçmen yakaladı. Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Kastamonu’da yapacağı toplu açılış töreni için kontrollerini sıklaştıran jandarma ekipleri, Tosya yolu üzerinde Elyakut köyünde şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Araç içerisinde bulunan Pakistan uyruklu 3 kişi, kimlik veya pasaport ibraz edemeyince jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Şahıslar jandarmadaki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin