Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ocak, 2024 16:12 tarihinde yayınlandı
0

Özlenen karla buluşmak için Bolu Dağı’nı tercih ettiler

Düzce’de yapılan kar yağışı uyarısının ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı. Özlemle kar yağışını bekleyenler ise Bolu Dağı’nı tercih etti.

Düzce Valiliği’nden yapılan kar yağışı uyarısının ardından kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Başta topuk, Sinekli, Eğrelti gibi yaylalarda kar şiddetli bir şekilde devam ederken, Bolu Dağı’nda da kar yağışı etkili oldu. Düzceliler özlemle beklediği kar yağışını görebilmek için ise Bolu Dağı’nı tercih etti. Akşam saatlerinde arkadaşları ile birlikte Bolu Dağı’na çıkan Hakan Arslan, “Düzce Valiliği’nin uyarısının ardından Düzce’nin yüksek kesimlerinde ve Bolu Dağı’nda etkisini göstermeye başladı. Burada karayolları ekipleri tuzlama çalışması yapıyor. Yoğun bir kar yapışı yok. Buzlanma riskine karşı ekipler çalışıyor. Beklediğimiz kar hafta sonu etkisini daha da arttıracağı söyleniyor. Uzun süredir beklenen bir kar. Uzun süredir beklenen kar sonunda geldi” şeklinde konuştu.

“Fırsatları değerlendirelim dedik”

Arkadaşları ile kar yağışının olduğu Bolu Dağı’na geldiklerini belirten Duygu Tuğba Güner, “Valiliğin verdiği kar yağışı uyarısı haberini gördüm. Bekledik bekledik Düzce merkeze kar yağışı gelmedi. Biz de arkadaşlar ile kar yağışını gidelim görelim, temiz havayı görelim istedik. Çok güzel fotoğraflar çekildik. Hazır karı bulmuşken fırsatları değerlendirelim dedik” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Karayolları ekiplerince yapılan çalışmalarda yol sürekli tuzlanırken, Bölge Trafik Ekipleri ve Karayolları ekipleri de güzergah üzerinde sürekli kontrollerini sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosyada 19 mayista halk otobusleri ucretsiz olacak yg3f3lal
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak

Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin