Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Kasım, 2021 12:07 tarihinde yayınlandı
0

Özlem Aras Gürel’den Çocuklara Tatil Hediyesi

Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem  Aras Gürel  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ile birlikte eğitim öğretim yılının ilk ara tatili dolayısıyla “Şefkat Eli Projesi” ile destekledikleri çocuklara tatil hediyesi olarak Safranbolu gezisi düzenledi.

Gezi kapsamında  çocuklar ve aileleri ilk olarak Vali Fuat Gürel’i  ziyaret ettiler. Aileler ve çocuklar ile yakından ilgilenerek güzel bir gün geçirmeleri temennisinde bulunan Vali Gürel, misafirlerine çeşitli hediyeler verdi.

Hazırlanan program dahilinde ilk olarak birlikte kahvaltı yapıldıktan sonra, Safranbolu Hıdırlık Tepesi, Tarihi Safranbolu Çarşısı, Hükümet Konağı, Cam Teras ve Kaymakamlar evi gibi ilçenin  tarihi noktalarını ziyaret ederek hoşça vakit geçiren aileler ve çocuklarının yüzlerindeki gülümseme ve mutlulukları gezi programının, birlikte geçirilen zamanın ne kadar  ve güzel olduğunu gözler önüne serdi.

Çocukların hepimizin geleceği olduğunu ve onların hafızalarında bir nokta kadar da olsa yer almak amacıyla bu programı düzenlediklerini ifade eden Özlem Aras Gürel “İlimizin çok büyük bir kültür ve turizm potansiyeli var bu değerlerimizi yeni nesillerimize aktarmak onların bilinçlenmeleri sağlamak bizim esas amacımız, belki gezme ve görme fırsatı bulamadıkları veya sadece bakıp gördükleri bu yerleri arkadaşları ile birlikte gezerek öğrenmelerini bilinçlenmelerini istedik. Ayrıca bir motivasyon noktası oluşturmak Eğitim öğretim yılının  birinci ara tatilinde onlarla birlikte olarak tarihi ve turistik noktaları ziyaret ederek eğlenceli aktiviteler yaparak hoşça bir gün geçirmekte istedik. Bir öğretmen olarak bu tip aktivitelerin öğrencilerin gelişmelerinde çok önemli yararlar sağladığını da ifade etmek istiyorum.”diye konuştu.

Aileler ve çocuklarla geçirilen hoşça zamana bir sürü hatıra fotoğrafları da çektirilerek ileriki günlere anılar oluşturuldu.

Özlem Aras Gürel ara tatilde de çocukları Keltepe kayak merkezine götürme sözü verdi.Aileler ve çocuklar bu güzel gün için Özlem Aras Gürel  ve Vakıf Müdürü Yasemin Canbaz ve ekibine teşekkür ettiler.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede simsekler geceyi gunduze cevirdi 5Hb9jhnS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de şimşekler geceyi gündüze çevirdi

Akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışla birlikte peşpeşe çakan şimşekler Düzce semalarını aydınlattı. Vatandaşlar o anları cep telefonu kameralarıyla kaydederken, yağışın gece boyunca aralıklarla sürmesi bekleniyor.

Düzce’de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, gökyüzünü aydınlatan şimşeklerle birlikte etkisini gösterdi. Kent genelinde art arda çakan şimşekler geceyi adeta gündüze çevirirken, gök gürültüleri vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Özellikle yüksek kesimlerde daha yoğun hissedilen yağış sırasında bazı vatandaşlar şimşeklerin oluşturduğu görüntüleri cep telefonu kameralarıyla kaydetti. Meteoroloji yetkilileri ise yağışların gece saatlerine kadar aralıklarla devam edebileceği konusunda uyarıda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin