Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Kasım, 2021 12:07 tarihinde yayınlandı
0

Özlem Aras Gürel’den Çocuklara Tatil Hediyesi

Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem  Aras Gürel  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ile birlikte eğitim öğretim yılının ilk ara tatili dolayısıyla “Şefkat Eli Projesi” ile destekledikleri çocuklara tatil hediyesi olarak Safranbolu gezisi düzenledi.

Gezi kapsamında  çocuklar ve aileleri ilk olarak Vali Fuat Gürel’i  ziyaret ettiler. Aileler ve çocuklar ile yakından ilgilenerek güzel bir gün geçirmeleri temennisinde bulunan Vali Gürel, misafirlerine çeşitli hediyeler verdi.

Hazırlanan program dahilinde ilk olarak birlikte kahvaltı yapıldıktan sonra, Safranbolu Hıdırlık Tepesi, Tarihi Safranbolu Çarşısı, Hükümet Konağı, Cam Teras ve Kaymakamlar evi gibi ilçenin  tarihi noktalarını ziyaret ederek hoşça vakit geçiren aileler ve çocuklarının yüzlerindeki gülümseme ve mutlulukları gezi programının, birlikte geçirilen zamanın ne kadar  ve güzel olduğunu gözler önüne serdi.

Çocukların hepimizin geleceği olduğunu ve onların hafızalarında bir nokta kadar da olsa yer almak amacıyla bu programı düzenlediklerini ifade eden Özlem Aras Gürel “İlimizin çok büyük bir kültür ve turizm potansiyeli var bu değerlerimizi yeni nesillerimize aktarmak onların bilinçlenmeleri sağlamak bizim esas amacımız, belki gezme ve görme fırsatı bulamadıkları veya sadece bakıp gördükleri bu yerleri arkadaşları ile birlikte gezerek öğrenmelerini bilinçlenmelerini istedik. Ayrıca bir motivasyon noktası oluşturmak Eğitim öğretim yılının  birinci ara tatilinde onlarla birlikte olarak tarihi ve turistik noktaları ziyaret ederek eğlenceli aktiviteler yaparak hoşça bir gün geçirmekte istedik. Bir öğretmen olarak bu tip aktivitelerin öğrencilerin gelişmelerinde çok önemli yararlar sağladığını da ifade etmek istiyorum.”diye konuştu.

Aileler ve çocuklarla geçirilen hoşça zamana bir sürü hatıra fotoğrafları da çektirilerek ileriki günlere anılar oluşturuldu.

Özlem Aras Gürel ara tatilde de çocukları Keltepe kayak merkezine götürme sözü verdi.Aileler ve çocuklar bu güzel gün için Özlem Aras Gürel  ve Vakıf Müdürü Yasemin Canbaz ve ekibine teşekkür ettiler.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin