Trabzonspor eski başkanı Özkan Sümer, Maçka’da bulunan kabri başında anıldı.
Trabzonspor eski başkanı, teknik direktörü ve futbolcusu Özkan Sümer, vefatının 4. yıl dönümünde Maçka ilçesindeki kabri başında anıldı. Merasime, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Lideri Ahmet Metin Genç, Divan Başkanlık Kurulu Lideri Mahmut Ören, şura liderleri ve temsilcileri, eski yöneticiler, eski futbolcular, Sümer’in ailesi ve sevenleri katıldı. Sümer, kabri başında dualarla anıldı.


Özkan Sümer, kabri başında anıldı
Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.
TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

