Reklam
Reklam
ozgur ozel otel yangininda yaralananlari hastanede ziyaret etti POJXeG7h
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ocak, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
0

Özgür Özel, otel yangınında yaralananları hastanede ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu Kartalkaya’daki otelde yangınında yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören yaralıları ve bekleyen yakınlarını ziyaret etti. Özel, ziyaretinin akabinde gazetecilere yaptığı açıklamada, “Öncelikle üniversitemizin rektörü, başhekimi, vali yardımcımız, sıhhat müdürümüz bizleri burada konuk ettiler, bizlere eşlik ettiler. Her birine teşekkür ederiz. İçeride vatandaşlarımız hastanede kendilerine gösterilen ilgiden mutlular. Ağır bakımda olan 1 hastamız hariç, tüm hastalarımızı ziyaret ettik. Çok ilgi cazip insan öyküleri, kurtuluş öyküleri var evlat sevgisine dair, aile olmaya dair. Eşini ve iki çocuğunu kaybetmiş kurtulan bir babanın hisleri da çok farklı, bütün çocuklarını çarşafla aşağı indirebilmiş bir babanın da” dedi.

“Üzerimize ne düşüyorsa yapmak zorundayız”

Özel, bu türlü makûs olayların bir daha yaşanmaması için herkese düşen sorumluluklar olduğunu tabir ederek, “Otelin önünde de söyledim. Üzerimize ne düşüyorsa yapmak zorundayız. Türkiye artık tuhaf vefatlar, yok yere vefatlar ülkesi olmaktan kurtulmak zorunda. Ben hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, ailelerine başsağlığı diliyorum, hayatını kurtaranlara da acil şifalar diliyorum. Bir daha bu türlü günlerin yaşanmamasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“Çocuklar pek iyiydi”

Özgür Özel, yaralıların sıhhat durumlarına ait ise, “Sayın başhekimimiz daha ayrıntılı açıklama yapacaktır lakin genelde sıhhat durumlarının güzele gittiği söylendi. Çocuklar pek uygundu. Ağır bakımda olan 1 hastamız var. Genelde ziyaret ettiklerimizin durumları düzgüne gidiyor fakat ameliyat olacak olanlar var, kırıkları olanlar var, tedavileri sürenler var. Yaralılar ortasında 12-14 tane çocuk gördük ancak sayıları hastaneden almak daha hakikat olacaktır” formunda konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin