Özgür Özel, otel yangınında yaralananları hastanede ziyaret etti - Karabük Haber Postası
ozgur ozel otel yangininda yaralananlari hastanede ziyaret etti POJXeG7h
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ocak, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Özgür Özel, otel yangınında yaralananları hastanede ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu Kartalkaya’daki otelde yangınında yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören yaralıları ve bekleyen yakınlarını ziyaret etti. Özel, ziyaretinin akabinde gazetecilere yaptığı açıklamada, “Öncelikle üniversitemizin rektörü, başhekimi, vali yardımcımız, sıhhat müdürümüz bizleri burada konuk ettiler, bizlere eşlik ettiler. Her birine teşekkür ederiz. İçeride vatandaşlarımız hastanede kendilerine gösterilen ilgiden mutlular. Ağır bakımda olan 1 hastamız hariç, tüm hastalarımızı ziyaret ettik. Çok ilgi cazip insan öyküleri, kurtuluş öyküleri var evlat sevgisine dair, aile olmaya dair. Eşini ve iki çocuğunu kaybetmiş kurtulan bir babanın hisleri da çok farklı, bütün çocuklarını çarşafla aşağı indirebilmiş bir babanın da” dedi.

“Üzerimize ne düşüyorsa yapmak zorundayız”

Özel, bu türlü makûs olayların bir daha yaşanmaması için herkese düşen sorumluluklar olduğunu tabir ederek, “Otelin önünde de söyledim. Üzerimize ne düşüyorsa yapmak zorundayız. Türkiye artık tuhaf vefatlar, yok yere vefatlar ülkesi olmaktan kurtulmak zorunda. Ben hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, ailelerine başsağlığı diliyorum, hayatını kurtaranlara da acil şifalar diliyorum. Bir daha bu türlü günlerin yaşanmamasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“Çocuklar pek iyiydi”

Özgür Özel, yaralıların sıhhat durumlarına ait ise, “Sayın başhekimimiz daha ayrıntılı açıklama yapacaktır lakin genelde sıhhat durumlarının güzele gittiği söylendi. Çocuklar pek uygundu. Ağır bakımda olan 1 hastamız var. Genelde ziyaret ettiklerimizin durumları düzgüne gidiyor fakat ameliyat olacak olanlar var, kırıkları olanlar var, tedavileri sürenler var. Yaralılar ortasında 12-14 tane çocuk gördük ancak sayıları hastaneden almak daha hakikat olacaktır” formunda konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda iki cip ile otomobil carpisti 1 yarali zUN2smmq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da iki cip ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kastamonu’da D-100 karayolu üzerinde cip ile otomobil çarpıştı. Kazada takla atan otomobilin sürücüsü yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Tosya’da D-100 karayolu üzerinde Aşağı Sanayi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.K. idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil ile sürücüsü öğrenilemeyen cip, kavşak içerisinde çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrula otomobil takla atarak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. R.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin