Yusuf Korkmaz tarafından
21 Eylül, 2023 15:37 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:30
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Özer: “YRP Genel Merkezi Karabük’ten Çok Umutlu”

Yeniden Refah Partisi (YRP)  İl Başkanı İsmail Özer, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın "bu şehrin sorunlarını biliyoruz en üst perdeden çözümleri için elimizden geleni yapacağız"  şeklinde sözünü hatırlatarak her hafta Karabük'te Genel Merkez Yöneticilerini ağırladıklarını söyledi. Eski Bakanlardan Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ın 24 Eylül Pazar günü Ovacık İlçe kongresine katılmak için Karabük'e geleceğini ifade eden İl Başkanı İsmail Özer açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Yapılan son seçimlerde Türkiye üçüncüsü olarak %9 oranında bir oy alan Partimizin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Karabük ziyaretinde  kendilerini fahri Milletvekili ilan etmiş bu şehrin sorunlarını biliyoruz en üst perdeden çözümleri için elimizden geleni yapacağız diye söz vermişti. Genel Başkanımızın talimatlarıyla neredeyse her hafta Genel Merkez Yöneticilerini ağırlamaya başladık. 6 Eylülde MKYK Üyesi ve Mahalli İdareler Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Durmuş bey Partimizi ziyaret ederek İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla bir araya gelerek Karabük’ten Belediyeler ümit ettiklerini dile getirerek Yerel Seçimlerin startını verdiler. Yine 18 Eylül Pazartesi akşamı Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Nurettin Gül riyasetinde Bölge Sorumlusu ve İl Sorumlusu ile beraber tüm teşkilat kademeleriyle seçim stratejileri konuşuldu Belediyeler, İl Genel Meclis Üyelikleri ve Belediye Meclis Üyeliklerinde en yüksek oy alınarak Karabük’e hak ettiği değeri, 94 ruhu Belediyeciliğini yeniden hakim kılmak için sözler verildi. 24 Eylül Pazar günü saat 13:00 da Ovacık İlçemizin 1. Olağan Kongresini Hasan Denli Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştireceğiz. Eski Bakanlarımızdan Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanımız Suat Kılıç beyin katılacağı kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz. Karabük halkına söz veriyoruz en iyi kadrolarla, en donanımlı adaylarla Halka hizmet Hakka hizmettir anlayışını hakim kılacağız." (Yusuf Korkmaz)      

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kilimli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden yıl sonu sergisi

Kilimli Belediyesi Paflagon Toplumsal tesislerinde Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir tarafından açılışı yapıldı.
Kilimli’de Halk Eğitim Merkezi tarafından yıl sonu standı Kilimli Belediye Paflagon Toplumsal tesislerinde Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir tarafından açılışı yapıldı. Ayrıyeten açılışa ilçe ve belde belediye liderleri, mahalle ve köy muhtarları daire müdürleri ile Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Osman Bozkan’ın katıldığı hayat uzunluğu öğrenme kurumları standına ağır halk iştiraki da oldu.
Kursiyerleri bir sene boyunca büyük bir emek vererek ortaya çıkardıkları birbirinden hoş eserler Kilimli Belediye Paflagon Toplumsal tesisinde sergilendi. Giysiden, süs eşyasına, yatak örtüsünden masa örtüsüne kadar yüzlerce eseri büyük bir ustalık ile işleyen fedakar bayanların ve çocukların ürettikleri eserler stantta hayranlıkla izlendi. Standın açılışını yapan Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir; "Öğrencilerimizi başka, öğretmen ve usta öğreticilerimizi farklı kutluyor, tebrik ediyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin