Reklam
Reklam
67af0c3627cbd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Şubat, 2025 12:27 tarihinde yayınlandı
0

Özer: “Gazze ve Filistin İçin Hükümet Adım Atmalı”

Yeniden Refah Partisi (YRP), 81 ilde eş zamanlı basın açıklamalarıyla Gazze’deki insani dramı gündeme getirerek hükümeti daha sert adımlar atmaya çağırdı. yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı İsmail Özer,Türkiye’nin İsrail ve ABD’ye karşı daha net bir duruş sergilemesi gerektiğini belirtti.

Karabük İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı İsmail Özer, Türkiye’nin bu kritik dönemde harekete geçmesi gerektiğini ifade ederek, İsrail ile ticari ilişkilerin sonlandırılması ve diplomatik bağların sıfırlanması gerektiğini ifade etti.

Başkan Özer, “Gazze’de 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana devam eden soykırımda yeni bir perde açıldı. Kan donduran trajedide, İsrail’in eli kanlı ortağı Amerika Birleşik Devletleri emlak vurgununa hazırlanıyor. Ahlaksız ve soysuz planlarla, Filistinlileri sürdükleri topraklara, vatan ve toprak hırsızlığıyla nam salmış Siyonist işgalcileri yerleştirecekler. Buna göz yummayacağız. Seyirci kalmayacağız. Yeniden Refah Partisi olarak; her geçen gün Türkiye sınırına doğru ilerlemekte olan Siyonist işgal planlarına karşı, hem uyanık olacağız hem de halkımızı uyandıracağız.

Peki ya bizim Hükümetimiz ne diyor? Sayın Cumhurbaşkanı’nın dili Trump’ın adını anmaya varmıyor. Mademki Sayın Cumhurbaşkanı söyleyemiyor. Öyleyse biz söyleyelim: Eli kanlı katilsin Trump. Siyonist rejimin kölesisin Trump. Gazze’yi sana yedirmeyeceğiz Trump. Sen de Netanyahu ile birlikte onursuz bir katil olarak yargılanacaksın Trump. Kazanan Filistin olacak. Kazanan Gazze Direnişi olacak. Kudüs, Bağımsız Filistin’in başkenti olacak. Siyonist katiller ve onlarla ilişiğini kesmeyenler, tarihin en büyük utancını yaşayacak.

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın çağrısını biz de buradan yineliyoruz. Bu saldırgan ve Siyonist plan karşısında iktidar harekete geçmelidir. Türkiye’deki tüm Amerikan üslerini ve radarları kapatın. İsrail ile petrol başta olmak üzere tüm ticareti kesin. İsrail ile tüm diplomatik ilişkileri sıfırlayın. D-8 başta olmak üzere tüm Müslüman ülkelerin yaptırım uygulaması için diplomatik girişimleri başlatın. Siyonist katillere dünyayı dar edin” dedi.

Özer, hükümetin korkmadan hareket etmesi gerektiğini belirterek, “Ey bizi yönetenler. Türkiye’nin iktidar sahipleri.  

Bugün 81 ilimizden Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak; 635 bin üyemizle birlikte size sesleniyoruz: Korkmayın. En radikal tedbirleri alın. Para vermezler diye endişeye kapılmayın. Siz, atılması gereken tüm adımları, arkanıza bakmadan, Siyonist İsrail ve onun kölesi Amerika’ya aldırmadan atın. Biz de millet olarak gittiği yere kadar gidelim, bu meselede sizin arkanızda duralım. Siz, dilinizin ucuyla değil, bütün kalbinizle Gazze’ye sahip çıkın, biz de size sahip çıkalım. Siz bütün kalbinizle Kudüs’e sahip çıkın, biz de size sahip çıkalım. Tarihin bu çok kritik dönüm noktasında ya bu adımları atacaksınız ya da milletten özür dileyip, oturduğunuz makamlardan kalkacaksınız. Ya yapılması gerekeni yapacaksınız ya da bırakıp gideceksiniz. Başka yolu yok. Siz gideceksiniz, biz geleceğiz. Biz geleceğiz, biz yapacağız. Siyonist tehditlere aldırmadan hain planlarını cehennemin dibine yollayacağız.” diye konuştu.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasrada cati yangini evlerindeki cifti vatandaslar kurtardi CMz5x3Wm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı

Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.

Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin