Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Nisan, 2016 14:54 tarihinde yayınlandı
0

“Özel Öğrencilere” Uçurtma Şenliği

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Yüksek Okulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Topluluğu ve Engelsiz Yaşama Destek Kulübü tarafından Özel Eğitim Kurumlarındaki engellilere yönelik uçurtma şenliği düzenlendi.

Kampüste bulunan stadyumun yanındaki Türk Bayrağı alanında düzenlenen etkinliğe Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Eyüp Altınöz ve Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tarık Özmen ile Özel Aydın Eğitim Kurumu öğrencileri, Özel Umut Işığı Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve Kayabaşı İlkokulu 1’inci sınıf öğrencileri katıldı.

Etkinlikte ilk olarak Özel Aydın Eğitim Kurumu öğrencilerinden oluşan grup mini bir konser verdi. Diğer öğrenciler de müziğe eşlik ederek dans edip eğlendi. Mini konserin hemen sonrasında ise özel öğrenciler için hazırlanan rengarenk uçurtmalar gökyüzü ile buluştu.

Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Eyüp Altınöz etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada; “Üniversite öğrencilerimizin engelli, özel çocuklara yönelik olarak düzenlediği bu etkinlik bir sosyal sorumluluk bilincidir. Öğrencilerimizin böyle bir etkinliği düzenlemeleri bizleri gururlandırdı. Özel çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk gerçekten görülmeye değer. Öğrencilerimizin mezun olduktan sonra da bu bilinci devam ettireceklerine inanıyorum. Bu gibi etkinliklerin geleneksel hale gelmesini diliyorum.” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin