“Özel Öğrencilere” Uçurtma Şenliği - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Nisan, 2016 14:54 tarihinde yayınlandı
0
0

“Özel Öğrencilere” Uçurtma Şenliği

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Yüksek Okulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Topluluğu ve Engelsiz Yaşama Destek Kulübü tarafından Özel Eğitim Kurumlarındaki engellilere yönelik uçurtma şenliği düzenlendi.

Kampüste bulunan stadyumun yanındaki Türk Bayrağı alanında düzenlenen etkinliğe Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Eyüp Altınöz ve Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tarık Özmen ile Özel Aydın Eğitim Kurumu öğrencileri, Özel Umut Işığı Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve Kayabaşı İlkokulu 1’inci sınıf öğrencileri katıldı.

Etkinlikte ilk olarak Özel Aydın Eğitim Kurumu öğrencilerinden oluşan grup mini bir konser verdi. Diğer öğrenciler de müziğe eşlik ederek dans edip eğlendi. Mini konserin hemen sonrasında ise özel öğrenciler için hazırlanan rengarenk uçurtmalar gökyüzü ile buluştu.

Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Eyüp Altınöz etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada; “Üniversite öğrencilerimizin engelli, özel çocuklara yönelik olarak düzenlediği bu etkinlik bir sosyal sorumluluk bilincidir. Öğrencilerimizin böyle bir etkinliği düzenlemeleri bizleri gururlandırdı. Özel çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk gerçekten görülmeye değer. Öğrencilerimizin mezun olduktan sonra da bu bilinci devam ettireceklerine inanıyorum. Bu gibi etkinliklerin geleneksel hale gelmesini diliyorum.” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim3 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Nisan, 2026 13:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya’dan yaşlılara “vefa” ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Yücel Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Çetinkaya, ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet etti.
Talep ve önerileri dinleyen Çetinkaya, kanun ve mevzuat çerçevesinde uygun olan isteklerin karşılanması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
Vefanın sadece bir söz değil, bir duruş olduğunu ifade eden Çetinkaya, büyüklerin her zaman baş tacı olduğunu vurguladı.
Karabük Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAMER personelinin huzurevini düzenli olarak ziyaret ettiğini aktaran Çetinkaya, “Yoğun iş tempomuzdan fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Sizler bu ülkeye, bu şehre yıllarca hizmet ettiniz. Bundan sonra bizler de sizlerin huzuru ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Vefa, bizim anlayışımızda sözde değil özdedir.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette huzurevi sakinleri şarkılar söyleyip şiirler okurken, Çetinkaya da bu anlara eşlik etti. Program sonunda huzurevi sakinlerine çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.
Ziyarete, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile kurum ve birim müdürleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin