karabuk
İmsak 05:45
Güneş 07:10
Öğle 13:06
İkindi 16:17
Akşam 18:52
Yatsı 20:11
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
27 Nisan, 2016 14:54 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

“Özel Öğrencilere” Uçurtma Şenliği

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Yüksek Okulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Topluluğu ve Engelsiz Yaşama Destek Kulübü tarafından Özel Eğitim Kurumlarındaki engellilere yönelik uçurtma şenliği düzenlendi. Kampüste bulunan stadyumun yanındaki Türk Bayrağı alanında düzenlenen etkinliğe Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Eyüp Altınöz ve Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tarık Özmen ile Özel Aydın Eğitim Kurumu öğrencileri, Özel Umut Işığı Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve Kayabaşı İlkokulu 1’inci sınıf öğrencileri katıldı. Etkinlikte ilk olarak Özel Aydın Eğitim Kurumu öğrencilerinden oluşan grup mini bir konser verdi. Diğer öğrenciler de müziğe eşlik ederek dans edip eğlendi. Mini konserin hemen sonrasında ise özel öğrenciler için hazırlanan rengarenk uçurtmalar gökyüzü ile buluştu. Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Eyüp Altınöz etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada; “Üniversite öğrencilerimizin engelli, özel çocuklara yönelik olarak düzenlediği bu etkinlik bir sosyal sorumluluk bilincidir. Öğrencilerimizin böyle bir etkinliği düzenlemeleri bizleri gururlandırdı. Özel çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk gerçekten görülmeye değer. Öğrencilerimizin mezun olduktan sonra da bu bilinci devam ettireceklerine inanıyorum. Bu gibi etkinliklerin geleneksel hale gelmesini diliyorum.” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kampus iftarlari etkinligi gencleri ayni sofrada bulusturdu KmJglpyi
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

“Kampüs İftarları” etkinliği gençleri aynı sofrada buluşturdu

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen "Kampüs İftarları" programında gençlerle iftar sofrasında bir araya gelerek Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhuna dikkat çekti.
Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla "Kampüs İftarları" programı düzenlendi. İftar programına Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük ile çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. Gençlerle aynı sofrada iftar yapan Genel Müdürü Efendioğlu, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirterek üniversite kampüslerinde düzenlenen iftar programlarının gençleri bir araya getirdiğini ifade etti.
Rektör Yardımcısı Küçük ise öğrenci topluluklarının yürüttüğü projelerin bu başarıda önemli rol oynadığını ifade ederek, öğrencilerin proje ve faaliyetlerini çeşitlendirerek üniversitenin başarılarını artırmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Sami Kuşcu da üniversitenin son dönemde ÜNİDES programında üst sıralarda yer almasının önemli bir başarı olduğunu belirtti.
İftarın ardından "Kampüste Ramazan Bereketi" etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, Hacivat-Karagöz ve Aşık ile Maşuk gösterileri katılımcılardan ilgi gördü. Etkinlik boyunca öğrencilere çeşitli ikramlar yapıldı. Öğrenci toplulukları kurdukları stantlarda projelerini tanıttı.
Programın son bölümünde ise üniversiteli gençlerle ÜNİDES buluşmaları gerçekleştirildi. Gençlerin proje ve fikirlerini paylaşma imkanı bulduğu buluşmada, gençlik çalışmalarına yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Programa; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Sena Aygül, Genel Müdür Yardımcıları Tarık Karkınçam, Tuncay Ulusan ve M. Tayyip Kahyaoğlu katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin