Karabük Postası tarafından
20 Haziran, 2022 13:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Özel Öğrencilere Spor Malzemesi Verildi

Millî Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında yapılan iş birliği çerçevesinde "Spor Aşkı Engel Tanımaz" projesi kapsamında özel eğitim okullarında öğrenim gören öğrencilerin sportif gelişimlerini desteklemek ve öğrencileri spora teşvik etmek amacıyla Safranbolu Hasan Gemici Özel Eğitim Uygulama okuluna içinde, basketbol potası, masa tenisi masası, voleybol direkleri de bulunan yaklaşık 61 parçadan oluşan spor malzemesi düzenlenen törenle  teslim edildi. Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Safranbolu Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Özcan, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. "Spor Aşkı Engel Tanımaz Projesi" kapsamında özel öğrencilere tedarik edilen malzemeler için Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven'e ve Safranbolu Gençlik ve Spor müdürü İsmail Özcan'a teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, "Her alan da özel öğrencilerimize hayat boyu destek vermeye devam ediyoruz. "Spor Aşkı Engel Tanımaz " projesi kapsamında ise sportif anlamda okulumuza çok kıymetli ve önemli destek sağladı. Her insan dünyaya farklı özelliklerle gelmektedir. Herkesin kendine has fiziksel, duygusal, sosyal ve sanatsal yapısı vardır. Burada ki öğrencilerimizin de sanata ve spora yönelik özellikleri var. Öğretmenlerimiz özel öğrencimizin sportif ve el sanatlarının gelişmesi noktasında çok büyük destek oluyorlar. Özel Öğrencilerimiz, okullarımızdan mezun olması halinde Halk Eğitimi Merkezlerimizce açılan kurslarımız aracılığı ile hayat boyu eğitimlerine devam etmektedirler. Onları her anlamda destekliyoruz ve yanlarında oluyoruz. Eğitimde başarıya giden yolda insan kaynaklarının önemli olduğunun bilinciyle özel öğrencilerimizi her anlamda desteklemek ve onların geleceğe daha emin adımlarla yürümesini sağlamak vazifemizdir" dedi. (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Enişte 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurdu

Samsun’da 2 çocuk babası bir kişi 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurarak yaraladı.
Olay, Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Muhammet İkbal Caddesi’nde 20 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.M. (24), bir kişiyle kavga ettiği sırada araya girerek kavgayı ayırmak isteyen eniştesi H.Y.’ye (25) tepki gösterdi. Bunun üzerine evine giderek tüfeğini alan B.M., yeniden olay yerine gelerek eniştesine ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalarla sol ayağından yaralanan H.Y., olay yerine çağrılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan B.M., Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde suçta kullandığı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.M., 9 Ocak’ta Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren B.M., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ancak B.M.’nin kendisini yine vuracağını duyan enişte H.Y., dün akşam Yavuzselim Mahallesi’nde karşılaştığı kendisini vuran kayınbiraderi B.M.’ye tüfekle ateş açtı. Bacaklarından yaralanan B.M., özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Enişte H.Y. ise Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen enişte mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin