‘’Sağlığa Uzanan Dost Eli” sloganı ile bölge halkının yanında olan Özel Medikar Hastanesi, Karabük ve çevresinde yapılan sportif faaliyetlere destek vermeye devam ediyor.
Türkiye’nin 81 ilinden 2 bin motor tutkununun katılım sağladığı 3 gün süren ve birçok etkinliği içinde barındıran 7. Müzekent Doğa ve Motosiklet Festivalinde motorcular 2 etaptan oluşan kros yarışlarında mücadele verirken izleyenlerde heyecan dolu anlara şahitlik etti.
Yarışmalar sonunda Müzekent Motosiklet kulübü Başkanı Celil Özdemir verdiğimiz destek için teşekkürlerini iletti.(Haber Merkezi)


Özel Medikar Hastanesi sportif faaliyetlere destek vermeye devam ediyor
Ordu’da sel ve heyelan
Ordu’nun Korgan ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelanlara yol açtı.
İlçede sağanak yağışlar etkili olurken, Tepealan Mahallesi’nde sel ve heyelanlar meydana geldi. Kot farkından dolayı arka tarafı bahçeye yakın olan bir evin içerisine giren sel suları, ön tarafta bulunan balkonundan caddeye aktı. Bu esnada evde bulunan eşyalar da caddeye savruldu. Vatandaşlar, balkonundan sel suları akan evi meraklı gözlerle inceledi. Yağışlarla birlikte bazı noktalarda heyelanlar da meydana geldi.
Bölgede incelemelerde bulunan Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan yetkililerden bilgi alarak, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bölgede can kaybı ve yaralanma olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Korgan, “Bölgede büyük bir afet oldu. 2 araç göçük altında kaldı, onları çıkartacağız. Bir evimizi boşaltıyoruz. Halı sahamızı sel çamurla doldurmuş. Halkımıza geçmiş olsun. Ordu Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte sahadayız, iş makineleri çalışıyor. Gündüz olduğu için çok şükür can kaybı yok, bu da tek tesellimiz. Halkımızın yanındayız” dedi.
Bölgede çalışmaların devam ettiği kaydedildi.


