Reklam
Reklam

Özel Medikar Hastanesi Frankfurt Uluslararası Sağlık Turizminde!

673de989a3424
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Kasım, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Medikar Hastanesi, küresel sağlık hizmetlerinin buluşma noktası olan Frankfurt Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı’nda yer aldı.

Hastane Başhekimi ve Genel Müdürü Op. Dr. Gürol Şahin ile Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nijat Babaev ve Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Tuğba Moralı Güler; sağlık sektöründeki en son teknolojik gelişmeler hakkında bilgi alırken, standı ziyaret eden katılımcılarla verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Fuar boyunca sağlık turizmine yoğun ilgi gösteren uluslararası ziyaretçilere, Medikar Hastanesi’nin sunduğu hizmetler ve uzmanlık alanları hakkında detaylı bilgilendirmeler, Uluslararası Hasta Uzmanı Songül Saraç ve Uluslararası Hasta Koordinatörü Nuri Turan tarafından aktarıldı.

Medikar Hastanesi Başhekimi/Genel Müdürü Gürol Şahin; hasta odaklı hizmet anlayışı ve uluslararası standartlardaki sağlık çözümleriyle, bölgemizi ve ülkemizi sağlık turizmi alanında en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin