Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2023 20:24 tarihinde yayınlandı
0

Özel ihtiyaçlı çocukların Safranova keyfi

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki özel ihtiyaçlı çocuklar Lavanta Kokulu Safran Tarlasını gezerek hoş vakit geçirdiler.

Safranbolu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören özel ihtiyaçlı çocuklar, Karabük Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasının proje ortağı olduğu “Lavanta Kokulu Safran Bahçesi’ni gezdi.

Safranbolu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Kurum Müdürü Kemal Özer daha evvelki ziyaretlerinden çok şad oldukları için tekrar geldiklerini belirterek; “Lavanta Kokulu Safran Bahçesi Projesini kurum olarak geçen hafta ziyaret etmiştik. Özel ihtiyaçlı çocuklarımız ve ailelerimiz, görmüş oldukları ilgiden çok mutlu oldukları için bu hafta bir sefer daha Safranova’yı ziyaret etmek istediler. Biz de çocuklarımızı ve ailelerini tekrar Safranova’ya getirdik ve yeniden çok mutlu kaldık. Çocuklarımız lavanta kokularının ortasında hoşça vakit geçirerek bol bol fotoğraf çekildiler. Kurumumuza ve çocuklarımıza gösterdikleri ilgiden ötürü Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Ekim ayında safranlar çıktığı vakitte tekrar çocuklarla Safranova’yı ziyaret edeceklerini söyleyen Kemal Özer, Safranbolu’ya bu türlü bir proje kazandırdıkları için Karabük Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kereste yuklu kamyonet dere yatagina devrildi 1 olu 2 yarali AktLlVwb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kereste yüklü kamyonet dere yatağına devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Samsun’un Terme ilçesinde kereste yüklü kamyonetin yaklaşık 200 metrelik uçurumdan dere yatağına yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Yüksek Yayla Mahallesi Yumru Taş mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aykut K. (33) yönetimindeki 55 K 3209 plakalı kereste yüklü kamyonet, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak fındık bahçesine girdi. Yaklaşık 200 metrelik uçurumdan yuvarlanan kamyonet, dere yatağında durdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde araçta bulunan Murat Bayraktar’ın (46) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan sürücü Aykut K. ile araçta bulunan Ali Ş. (59), sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Murat Bayraktar’ın cenazesi Terme Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin