Bolu İl Özel İdaresi’ne ait yeni kurulan Asfalt Plenti Tesisi’nde üretilen asfaltla ilk kez yol yapımına başlandı. Ekipler tarafından bozuk olan Kartalkaya yoluna sıcak asfalt döküldü.
Bolu Valiliği İl Özel İdaresi, Çaygökpınar köyündeki yeni kurulan Asfalt Plenti ve Kapalı Sistem Kırma, Eleme, Besleme ve Konkasör Tesisi’nde asfalt üretmeye başladı. Üretilen asfaltla ilk kez yol yapımına başlandı. Yıllardır bozuk olan Kartalkaya yolunda çalışmalara başlayan ekipler sıcak asfalt dökerek yolu daha konforlu hale getirdi. Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kartalkaya yolunda yapımı devam eden 2 kilometrelik mesafeye sıcak asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.


95
Özel İdare, kendi ürettiği asfaltla yol yapmaya başladı
227
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

