Reklam
Reklam
ozel idare kendi urettigi asfaltla yol yapmaya basladi jdALsM7T jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Eylül, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Özel İdare, kendi ürettiği asfaltla yol yapmaya başladı

Bolu İl Özel İdaresi’ne ait yeni kurulan Asfalt Plenti Tesisi’nde üretilen asfaltla ilk kez yol yapımına başlandı. Ekipler tarafından bozuk olan Kartalkaya yoluna sıcak asfalt döküldü.

Bolu Valiliği İl Özel İdaresi, Çaygökpınar köyündeki yeni kurulan Asfalt Plenti ve Kapalı Sistem Kırma, Eleme, Besleme ve Konkasör Tesisi’nde asfalt üretmeye başladı. Üretilen asfaltla ilk kez yol yapımına başlandı. Yıllardır bozuk olan Kartalkaya yolunda çalışmalara başlayan ekipler sıcak asfalt dökerek yolu daha konforlu hale getirdi. Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kartalkaya yolunda yapımı devam eden 2 kilometrelik mesafeye sıcak asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda cikan yanginda cami kullanilamaz hale geldi 1auyXhhr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi

Kastamonu’nun Daday ilçesinde çıkan yangında cami, gasilhane ve yemekhane kullanılamaz hale geldi.

Olay, Daday ilçesi Kayı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köy camisinde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Camiden yükselen dumanları fark eden vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine, olay yerine Daday, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinden ekipler ile Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazözler sevk edildi.

Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesiyle yangın diğer yapılara sıçramadan kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında, yarım asırlık cami ile gasilhane ve yemekhane kullanılamaz hale geldi.

Yangınla ilgili bilgi veren Kayı Köyü Muhtarı İbrahim Terzi, “Camiye gelip itfaiyeyi aradık. İtfaiye ile Orman İşletme Müdürlüklerine bağlı ekipler geldi, müdahalede bulundu. Camimiz, 1976 yılında yapılmıştır. Caminin yanında morg ve yemekhane var. Onlar da zarar gördü, hepsi yandı. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz. Yangın kontrol altına alındı ama soğutma çalışmaları sürüyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin