blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Eylül, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Özel Harekat Başkanı olan Hayal’den, Bartın’a veda

Özel Harekat Daire Başkanı olarak atanan Bartın Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, pazartesi günü Bartın’dan ayrılacak.
Bartın’da 2 yıldır Vilayet Emniyet Müdürü olarak görev yapan ve Özel Harekat Daire Başkanı olarak atanan Ünsal Hayal, kentte vazife yapan polis, amir, müdürler ve bürokratlarla vedalaştı. Bartın Valisi Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret eden Emniyet Müdürü Ünsal Hayal’ı İhlas Haber Ajansı’nın Bartın ve ilçelerdeki çalışanları da ziyaret ederek, yeni vazifesinde muvaffakiyet diledi. Vilayet Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli şube ve üniteleri ile ilçelerde misyon yapan polis, komiser, amir ve emniyet müdür yardımcıları da Ünsal Hayal’ı makamında ziyaret ederek vedalaştı.
Kozcağız Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Karaman da Emniyet Müdürü Hayal’ı makamında ziyaret ederek, muvaffakiyet diledi.
Pazartesi günü Bartın’dan ayrılacak olan Ünsal Hayal’ın salı günü de Ankara Gölbaşı’na giderek, misyonuna başlaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ekim, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Kızılay’dan Gazze için bağış kampanyası

Karabük Türk Kızılay Vilayet Başkanlığı, "Gazze’de Yüzler Daima Gülsün Diye" sloganıyla Gazze’ye yönelik bağış kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, gereksinim sahiplerine ulaştırılmak üzere vatandaşların dayanakları bekleniyor.
Karabük Kızılay Vilayet Lideri Av. Cemalettin Yavaşçı, kampanyaya ait yaptığı açıklamada,Gazze halkının içinde bulunduğu güç duruma dikkat çekerek, Karabüklü hayırseverleri kampanyaya dayanak olmaya davet etti. Yavaşçı, "Gazze’ye yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, bağış açıklamasına ‘Filistin Aşevi’ yazarak takviye olabilir. Bağışlar, direkt bölgedeki insani gereksinimlerin karşılanmasında kullanılacaktır" dedi.
Başkan Yavaşçı, “Kızılay olarak milletimizin bize olan itimadını boşa çıkarmamak için çalışıyor, elimizin uzandığı her yerde mazlumların yanında olmaya devam ediyoruz” diyerek takviye davetini yineledi.
Türk Kızılayı, AFAD ile birlikte Gazze’deki insani yardım sürecinde uyum sağlayan ana ögelerden biri olmaya devam ederken, Karabük Vilayet Başkanlığı da bu sürece etkin dayanak sunuyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin