Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Eylül, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
0

Özel güvenlik görevlilerine güçlü eğitim

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde misyon yapan 93 özel güvenlik görevlisine polis tarafından toplumsal olaylara müdahale eğitimi verildi.

Bartın Vilayet Emniyet Müdürlüğü eğitici takımında vazifeli 2 komiser 1 polis memuru tarafından Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde vazifeli 93 Özel Güvenlik İşçisine “Toplumsal Olaylara Müdahale Eğitimi” verildi. Kuvvetli bir eğitimden geçirilen özel güvenlik görevlilerine, toplumsal olaylarda yapmaları gerekenler anlatılırken, yasadışı durumlarda ise kendilerini muhafaza, olaylara müdahale üzere hususlarda teknik bilgiler aktarıldı.

Eğitimde özel güvenlik görevlilerine kendilerini savunma ve müdahale hususlarındaki teknik bilgiler uygulamalı olarak da gösterildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbude web ve mobil projeler icin hackathon duzenlendi rELTIYWT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de web ve mobil projeler için hackathon düzenlendi

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) gerçekleştirilen “Fikirlerden Kodlara Hackathon Yarışması”nda öğrenciler, yazılım geliştirme becerilerini uygulamalı olarak sergiledi.

Karabük Üniversitesi’nde düzenlenen hackathon etkinliğinde öğrenciler, 24 saat boyunca web ve mobil proje geliştirmek için yarıştı.

Karabük Üniversitesinde, öğrencilerin yazılım geliştirme becerilerini artırmak amacıyla “Fikirlerden Kodlara Hackathon Yarışması” düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen proje kapsamında gerçekleştirilen etkinlik, 24 saatlik yazılım maratonuna sahne oldu.

Karabük Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Unika Sativus Uzay, Havacılık ve Teknoloji Kulübü öncülüğünde organize edilen hackathon, Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleştirildi. Etkinlikte farklı sınıflardan öğrencilerden oluşan 7 ekip, belirlenen tema doğrultusunda web sitesi veya mobil uygulama geliştirmek üzere yarıştı.

Kulüp Başkanı İlknur Dalgıç, yarışmanın 24 saat sürdüğünü ve ekiplerin 3 ila 5 kişiden oluştuğunu belirterek, disiplinler arası bir çalışma ortamı oluşturulduğunu ifade etti.

Hackathon sonunda dereceye giren ekiplere çeşitli ödüller verildi. Birinci olan takıma Karabük Teknokent’te staj imkânı sağlanırken, katılımcılara çevrim içi eğitim ve etkinlik fırsatları da sunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin