Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde misyon yapan 93 özel güvenlik görevlisine polis tarafından toplumsal olaylara müdahale eğitimi verildi.
Bartın Vilayet Emniyet Müdürlüğü eğitici takımında vazifeli 2 komiser 1 polis memuru tarafından Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde vazifeli 93 Özel Güvenlik İşçisine “Toplumsal Olaylara Müdahale Eğitimi” verildi. Kuvvetli bir eğitimden geçirilen özel güvenlik görevlilerine, toplumsal olaylarda yapmaları gerekenler anlatılırken, yasadışı durumlarda ise kendilerini muhafaza, olaylara müdahale üzere hususlarda teknik bilgiler aktarıldı.
Eğitimde özel güvenlik görevlilerine kendilerini savunma ve müdahale hususlarındaki teknik bilgiler uygulamalı olarak da gösterildi.


Özel güvenlik görevlilerine güçlü eğitim
Gölcük Tabiat Parkı bayram sonrası sessiz güzelliğine büründü
Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, bayram yoğunluğunun ardından huzur dolu atmosferine geri döndü. Gökyüzünün göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.
Türkiye’nin en önemli doğa turizmi merkezlerinden biri olan ve ’tabiatın kalbi’ olarak nitelendirilen Bolu’daki Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde on binlerce tatilcinin akınına uğradı. Şehir dışından gelen ziyaretçilerin oluşturduğu tatil yoğunluğunun bitmesiyle doğa harikası parkta sessizlik hakim oldu. Çam ormanlarının arasındaki saklı cennet kalabalığın çekilmesiyle o bilindik “soft” güzelliğine büründü. Rüzgarsız havada gökyüzünün maviliği ve ağaçların yeşil tonlarının göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

