Karabük Postası tarafından
17 Mayıs, 2023 16:23 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Özel Çocukların Askerlik Mutluluğu

Safranbolu Belediyesi ve Safranbolu Engelsiz Yaşam Dermeği tarafından düzenlenen gecede özel çocuklara Asker Kınası yakıldı. Emek Mahallesinde hizmete giren Engelsiz Kafe bahçesinde yapılan etkinliğe çok sayıda vatandaş katılırken özel çocukların mutluluğu görmeye değerdi. Birbirinden güzel askerlik şarkıları ile başlayan program, Safranbolu Kına ekibinin yöreye özel oyunları ile devam etti. Daha sonra 7 askere kına yakıldı. Görme engelli Rümeysa Karpuz’un muhteşem konseri sonrası programa katılanlar ve özel çocuklar gönüllerince eğlendiler. Yoğun iş temposundan dolayı programa katılamayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Arkadaşlarımız, Engelsiz Yaşam Derneği ile birlikte çok güzel ve özel bir etkinlik düzenlemişler. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi. ENGELSİZ KAFE’NİN AÇILIŞ NEDENİ ÇOCUKLARIN SOSYALLEŞMELERİYDİ Engelsiz kafe’nin açış nedeninin tam da bu olduğunu hatırlatan Başkan Köse, “ Burayı açmamızdaki en büyük neden özel çocuklarımızın hayata daha sıkı bağlanmaları, sosyalleşmeleri, kendilerini kanıtlamaları idi. Gösterdikleri performanslar, yaptıkları etkinliklerle bunu kanıtladılar. Onlar için çalışmaya, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi, sizleri çok seviyoruz çocuklar” diye konuştu.  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak’ta güvenlik toplantısı yapıldı

Zonguldak’ta, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında "Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı" düzenlendi.
Toplantıya Vilayet Jandarma Kumandanı Albay Barış Cücen ile Vilayet Emniyet Müdürü Sinan Ergen de iştirak sağladı. Görüşmelerde; kabahatle uğraş operasyonlarının yeni durumu, trafik kontrolleri, terör, uyuşturucu, kaçakçılık ve organize cürümlerle ilgili çalışmalar ele alındı. Toplantıda ayrıyeten siber kabahatlerle uğraş, vatandaşların güvenliğini artıracak tedbirler, orman yangınlarına karşı alınan önlemler ve okul etraflarında güvenlik uygulamaları da masaya yatırıldı.
Vali Hacıbektaşoğlu, kent genelinde huzur ve inancın devamı için kurumlar ortası iş birliğinin kesintisiz formda sürdürüleceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin