Reklam
Reklam
ozel cocuklardan 29 ekim sergisi E1DEcJHi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ekim, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Özel çocuklardan 29 Ekim sergisi

Bolu’da özel çocukların hazırladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sergisi yoğun ilgi gördü.

Mudurnu’da özel çocuklar, Cumhuriyetin kuruluşunun 101. yılına özel olarak haftalar öncesinden hazırlıklara başladı. Kırmızı-beyaz ağırlıklı görsel çalışmalar yapan öğrenciler için sergi alanı oluşturuldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilçe protokolü çocukların hazırladığı sergiyi gezdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
golcuk tabiat parki bayram sonrasi sessiz guzelligine burundu DidSizpN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Gölcük Tabiat Parkı bayram sonrası sessiz güzelliğine büründü

Bolu’nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, bayram yoğunluğunun ardından huzur dolu atmosferine geri döndü. Gökyüzünün göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

Türkiye’nin en önemli doğa turizmi merkezlerinden biri olan ve ’tabiatın kalbi’ olarak nitelendirilen Bolu’daki Gölcük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde on binlerce tatilcinin akınına uğradı. Şehir dışından gelen ziyaretçilerin oluşturduğu tatil yoğunluğunun bitmesiyle doğa harikası parkta sessizlik hakim oldu. Çam ormanlarının arasındaki saklı cennet kalabalığın çekilmesiyle o bilindik “soft” güzelliğine büründü. Rüzgarsız havada gökyüzünün maviliği ve ağaçların yeşil tonlarının göl yüzeyine yansımasıyla ortaya çıkan eşsiz manzara görenleri mest etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin