Reklam
Reklam

Özçelik-İş’ten Yardım Kampanyası

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Şubat, 2023 15:50 tarihinde yayınlandı
0

Özçelik-İş Sendikası karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ayrı İli etkileyen deprem felaketi nedeniyle yardım kampanyası başlattıklarını belirterek, “İşyeri temsilcilerimiz yardımda bulunmak isteyen üyelerimizden imza karşılığı bağışları toplayacaklardır. Üyelerimizin yapacakları yardımları Konfederasyonumuz HAK-İŞ aracılığıyla bölgedeki depremzedelere ulaştırılacaktır” dedi.

HAYDİ ŞANLI ÇELİK İŞÇİSİ GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ayrı ilimizi, hatta çevre ülkeleri bile derinden etkileyen Yüzyılın felaketi niteliğindeki deprem nedeniyle ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Depremde binlerce canımızı yitirirken, yüzlerce insanımız da enkaz altında kurtarılmayı bekliyor.

Şuanda yaşanılan acı ve hüzün dolu bu zor zamanları en az can kaybıyla ve en az hasarla atlatmak en büyük duamız ve beklentimizdir.

Öte yandan depremin derin yaralar açtığı şehirlerdeki depremzede vatandaşlarımızın yaşamış olduğu mağduriyetlere ve acılara bir nebze de olsa merhem olmak için Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi olarak bir yardım kampanyası başlattık.

İşyeri temsilcilerimiz yardımda bulunmak isteyen üyelerimizden imza karşılığı bağışları toplayacaklardır. Üyelerimizin yapacakları yardımları Konfederasyonumuz HAK-İŞ aracılığıyla bölgedeki depremzedelere ulaştırılacaktır.

Gün birlik ve beraberlik günü. Gün yaraları sarma günü.” (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ferhat Salt: “Karabük’te 10 bin haneye ulaşacağız”

UST MANSET1Ferhat Salt
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Haziran, 2026 14:46 tarihinde yayınlandı
0 0

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, teşkilat çalışmalarının sahada yoğun şekilde sürdüğünü belirterek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin haneye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

AK Parti’nin 25 yıllık siyasi yürüyüşünün milletin desteğiyle güçlenerek devam ettiğini ifade eden Salt, Türkiye’nin birçok alanda önemli kazanımlar elde ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandığını vurgulayan Salt, yapılan hizmetlerin sadece fiziki yatırımlarla sınırlı kalmadığını dile getirdi.

Salt, “Yollar yapıldı ancak asıl yol milletin gönlünde açıldı. Köprüler kuruldu fakat en güçlü bağ gönüller arasında inşa edildi” ifadelerini kullandı.

Teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Salt, teşkilatçılığın samimiyet, fedakarlık ve dava bilinci gerektirdiğini ifade ederek, “2025 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz üye çalışmaları kapsamında 3 bin 902 yeni üyemizi teşkilatımıza kazandırdık” dedi.

AK Parti teşkilatlarının sahadaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirten Salt, 2026 yılında daha güçlü bir teşkilat yapısıyla hedeflere ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Salt, vatandaşlarla kurdukları gönül bağını daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin hane ziyareti gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belitti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin