Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Şubat, 2023 15:50 tarihinde yayınlandı
0

Özçelik-İş’ten Yardım Kampanyası

Özçelik-İş Sendikası karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ayrı İli etkileyen deprem felaketi nedeniyle yardım kampanyası başlattıklarını belirterek, “İşyeri temsilcilerimiz yardımda bulunmak isteyen üyelerimizden imza karşılığı bağışları toplayacaklardır. Üyelerimizin yapacakları yardımları Konfederasyonumuz HAK-İŞ aracılığıyla bölgedeki depremzedelere ulaştırılacaktır” dedi.

HAYDİ ŞANLI ÇELİK İŞÇİSİ GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ayrı ilimizi, hatta çevre ülkeleri bile derinden etkileyen Yüzyılın felaketi niteliğindeki deprem nedeniyle ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Depremde binlerce canımızı yitirirken, yüzlerce insanımız da enkaz altında kurtarılmayı bekliyor.

Şuanda yaşanılan acı ve hüzün dolu bu zor zamanları en az can kaybıyla ve en az hasarla atlatmak en büyük duamız ve beklentimizdir.

Öte yandan depremin derin yaralar açtığı şehirlerdeki depremzede vatandaşlarımızın yaşamış olduğu mağduriyetlere ve acılara bir nebze de olsa merhem olmak için Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi olarak bir yardım kampanyası başlattık.

İşyeri temsilcilerimiz yardımda bulunmak isteyen üyelerimizden imza karşılığı bağışları toplayacaklardır. Üyelerimizin yapacakları yardımları Konfederasyonumuz HAK-İŞ aracılığıyla bölgedeki depremzedelere ulaştırılacaktır.

Gün birlik ve beraberlik günü. Gün yaraları sarma günü.” (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin