Özçelik-İş'ten Yardım Kampanyası - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Şubat, 2023 15:50 tarihinde yayınlandı
0
0

Özçelik-İş’ten Yardım Kampanyası

Özçelik-İş Sendikası karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ayrı İli etkileyen deprem felaketi nedeniyle yardım kampanyası başlattıklarını belirterek, “İşyeri temsilcilerimiz yardımda bulunmak isteyen üyelerimizden imza karşılığı bağışları toplayacaklardır. Üyelerimizin yapacakları yardımları Konfederasyonumuz HAK-İŞ aracılığıyla bölgedeki depremzedelere ulaştırılacaktır” dedi.

HAYDİ ŞANLI ÇELİK İŞÇİSİ GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ayrı ilimizi, hatta çevre ülkeleri bile derinden etkileyen Yüzyılın felaketi niteliğindeki deprem nedeniyle ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Depremde binlerce canımızı yitirirken, yüzlerce insanımız da enkaz altında kurtarılmayı bekliyor.

Şuanda yaşanılan acı ve hüzün dolu bu zor zamanları en az can kaybıyla ve en az hasarla atlatmak en büyük duamız ve beklentimizdir.

Öte yandan depremin derin yaralar açtığı şehirlerdeki depremzede vatandaşlarımızın yaşamış olduğu mağduriyetlere ve acılara bir nebze de olsa merhem olmak için Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi olarak bir yardım kampanyası başlattık.

İşyeri temsilcilerimiz yardımda bulunmak isteyen üyelerimizden imza karşılığı bağışları toplayacaklardır. Üyelerimizin yapacakları yardımları Konfederasyonumuz HAK-İŞ aracılığıyla bölgedeki depremzedelere ulaştırılacaktır.

Gün birlik ve beraberlik günü. Gün yaraları sarma günü.” (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun yuksek kesimleri beyaza burundu T4wzIyKp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’un yüksek kesimleri beyaza büründü

Çorum’da dün akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı yüksek rakımlı bölgeleri beyaza bürüdü.

Çorum’da hava sıcaklığının düşmesinin ardından kar yağışı etkili olmaya başladı. Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece boyunca yüksek rakımlı bölgelerde devam etti. Kar yağışının ardından Kargı ilçesinde bulunan Kargı Yaylası beyaza büründü.

Bizi sosyal medyadan takip edin