blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
21 Ekim, 2024 11:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Özçelik-İş Sendikası’nın Eski Binası Yıkılıyor

Karabük’te, Ankara Caddesi üzerinde uzun yıllar hizmet veren ve ilk olarak Çelik-İş Sendikası adıyla kurulan, bugün ise Özçelik - İş Sendikası olarak faaliyetlerini sürdüren sendikanın tarihi hizmet binası yıkılmaya başlandı.

Özçelik - İş Sendikası Genel Merkezi’nin aldığı yıkım kararı sonrası, binada kiracı olarak faaliyet gösteren iş insanlarının tahliyesiyle birlikte yıkım süreci hız kazandı.

Özçelik - İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı'na ev sahipliği yapan bina, şehrin simgelerinden biri olarak yıllarca Karabük halkına ve Demir Çelik çalışanlarına hizmet sundu. Yapıldığı dönemde modern yapısı ve görkemli mimarisiyle beğeni toplayan bina, zamanla eskiyen yapısı nedeniyle yenilenme ihtiyacı duydu. Sendika yetkililerinin aldığı karar doğrultusunda, yıkım işlemlerine başlanarak binanın yerine modern bir hizmet binası inşa edilecek. Yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından, binanın temel atma töreni gerçekleştirilecek. Projenin planlanan süre içerisinde tamamlanmasıyla, Özçelik - İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı’nın 2025 Yılı içinde yeni binasında hizmete devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Polisi görünce kaçan motosikletli, kaza yapınca yakalandı

Bartın’da polisi görünce kaçmaya başlayan motosiklet şoförü kaza yaptı. Yaralanan şoförün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye Bartın Köyortası Mahallesi’nde 2-3 motosikletin gürültü yaptığı ihbarı üzerine bölgeye polis takımı yönlendirildi. Polis otosunu gören motosikletli gençler, kaçmaya başladı. 17 yaşındaki H.C.Ç. yönetimindeki 67 ADS 330 plakalı motosiklet, 176. Cadde üzerinde devrildi. Yaralanan gencin yardımına ise polisler yetişti. Şoför, olay yerine çağrılan sıhhat takımının birinci müdahalesinin akabinde Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Sürücü H.C.Ç’nin ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, kaza yapan arkadaşına yardım etmek için duran ve ismi öğrenilemeyen 74 ABS 531 plakalı motosikletin şoförünün de ehliyeti olmadığı ve yasal hududun üzerinde alkollü olduğu belirlendi.
Sürücülerden H.C.Ç hakkında isimli süreç başlatılırken, başkasına ise para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin