Reklam
Reklam

Özçelik İş Sendikasından Vali  ve Emniyet Müdürüne ziyaret

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Kasım, 2021 10:25 tarihinde yayınlandı
0

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kaplan, Hidayet Büyükdoğan, Ali Gürcan Barlas ve İsa Aydın, Karabük Valisi Fuat Gürel’i ve Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ’u bugün ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz 10 Ekim tarihinde kongresini gerçekleştiren Özçelik İş Sendikası Karabük Şube’sinde göreve gelen yeni Şube Başkanı ve yönetimi Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret ettiler.

Vali Gürel, Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunarken, başarılar diledi.

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz’da Vali Gürel’e yaptıkları ziyaretten bir hayli memnun kaldıklarını ifade etti ve teşekkür etti.

Sendika Başkanı Kenan Yılmaz, üst protokol ziyaretlerine Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ’u da makamında gerçekleştirdiği ziyaretle devam ettirdi. Gerçekleşen ziyarette İl Emniyet müdürü Sırrı Tuğ hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Şube Başkanı Kenan Yılmaz ise başarı dileğinde bulundu

Bizi sosyal medyadan takip edin

KTSO Heyeti, Sigorta İzmir Fuar ve Zirvesi’ne katıldı

KTSO Heyeti Sigorta Izmir Fuar ve Zirvesine katildi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
15 Haziran, 2026 12:58 tarihinde yayınlandı
0

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle düzenlenen Sigorta İzmir Sigorta Paydaşları İş Birliği Fuar ve Zirvesi, 11-13 Haziran 2026 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirildi. Sigortacılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve toplumda sigorta bilincini artırmak amacıyla düzenlenen etkinliğe, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) da katılım gösterdi.

KTSO’yu temsilen Meclis Başkan Yardımcısı Kamil Ünal, oda üyeleri İsa Demir ve Gaye Koş’un yer aldığı heyet, fuar ve zirve boyunca sektörün önde gelen temsilcileriyle bir araya geldi. Organizasyonda sigortacılık alanındaki güncel gelişmeler, sektörel iş birlikleri ve yenilikçi uygulamalar ele alındı.

Heyet ayrıca, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı Levent Korkut ile görüşerek sigorta sektörünün mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu ve karşılıklı istişareler gerçekleştirdi.

Etkinliğin ardından değerlendirmelerde bulunan Kamil Ünal, organizasyonun sigorta sektörü açısından oldukça verimli geçtiğini belirterek, başta TOBB olmak üzere emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin