Nurettin Acar tarafından
23 Mart, 2021 15:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Özçelik-İş Sendikasından seçim açıklaması

Özçelik-İş Sendikası Yönetimi, Karabük Şube seçimlerinin demokratik bir ortamda gerçekleştirileceğini bildirdi. Yapılan yazılı açıklamada, genel merkezin Karabük Şube seçimlerinde kesinlikle hiç kimseye taraf olmayacağı belirtildi. Açıklamada, "Sendikamız, Karabük Şube seçimlerine ilişkin son günlerde basın-yayın organlarında çıkan haberler üzerine, Karabük şube seçimlerinin aksamadan, daha sağlıklı ve demokratik bir ortamda yapılabilmesi adına Genel Yönetim Kurulumuz, Genel Başkanımız Yunus Değirmenci başkanlığında toplanarak, bir dizi kararlar almış ve bu kararları kamuoyuyla ve üyelerimizle paylaşmayı uygun bulmuştur. Bu doğrultuda; seçim sürecinin, zamanı gelince genel merkezimizin belirleyeceği bir seçim takviminde, Karabük Şube Yönetim Kurulunun alacağı kararla, şubemize bağlı işyerlerinde çalışan üyelerimizin özgür iradeleriyle demokratik bir ortamda yürütülmesi kararlaştırılmıştır. Genel Yönetim Kurulumuz, sürecin demokratik bir seçim ortamında yapılmasını önemseyerek, sadece çoğulcu ve katılımcı yapıya, üyelerimizin özgür iradesine saygı göstererek, seçimde, kesinlikle hiç kimseye taraf olmayacaktır. Ayrıca, ana tüzüğümüzün ilgili maddesi gereğince, seçim sürecini Genel Başkan Yardımcımız Bayram Altun ile Genel Sekreterimiz Hicret Bozoklu yöneteceklerdir. Seçim döneminde görevlendirilen genel merkez yöneticilerimizden başka kişilerin hiçbir şekilde söz ve davranışlarına itibar edilmemesi, büyük önem taşımaktadır. Bu seçim sürecinde, işveren vekillerinin de seçime müdahil olmalarına izin verilmeyecektir" denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Seyir halindeki Tofaş otomobil alev topuna döndü

Düzce’de seyir halindeki araba bir anda alev aldı. Alev topuna dönen arabadaki yangın itfaiye gruplarının çalışması ile söndürüldü.
Yangın Beyciler Mahallesi 1752. Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Konuralp istikametinden Düzce istikametine seyir halinde olan şoförü ve plakası öğrenilemeyen Tofaş arabadan belirlenemeyen bir sebeple alevler yükseldi. Şoförü arabası terk ederken, araç kısa mühlet içerisinde alev topuna döndü. Etraftakilerin ihbarı ile bölgeye ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları alev topuna dönen arabadaki yangını söndürerek denetim altına aldı. Araba kullanılamaz hale geldi. Husus ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin