Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Mart, 2022 07:04 tarihinde yayınlandı
0

Özçelik İş Sendikası’ndan Mitinge Davet

8 Mart “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesi bir miting düzenleyecek.

Kardemir A.Ş. girişindeki Sendika Baştemsilcilik önünde yapılacak olan miting ile ilgili Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü en iyi şekilde kutlamak için 8 Mart Salı günü Saat 16:30’da Kardemir girişindeki Baştemsilcilik binamızın önünde geniş katılımlı bir miting düzenleyeceğiz. Mitingimize Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Recep Akyel ile Sayın Ferhan Öner ve eski Genel Sekreterimiz Sayın Hicret Bozoklu da katılacaktır.

Mitingimize Karabük’ün her kesiminden temsilciler ile kişiler ve Kardemir işçilerimiz katılım sağlayacaktır.

Düzenleyeceğimiz mitinge tüm Karabüklü hemşerilerimizi de davet ediyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin