Özçelik-İş Sendikası'ndan Başkan Köse'ye İade-i Ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Kasım, 2021 07:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Özçelik-İş Sendikası’ndan Başkan Köse’ye İade-i Ziyaret

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi’nin 9. Olağan Genel Kurulu’nda büyük başarı ile Başkan seçilen Kenan YILMAZ ve ekibi, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi makamında ziyaret etti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, tek liste ile gidilen kongrenin delege seçimlerinde sağladığı başarıdan ötürü geçtiğimiz günlerde Kenan YILMAZ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Kenan YILMAZ ve ekibi, bugün Başkan Köse’ye iade-i ziyarette bulundu.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek kendilerini bir kez daha tebrik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesine yonelik sorusturmada 3 kisi daha gozaltina alindi sJIFRkpE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’ne yönelik soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı

Bolu Belediyesi’ne yönelik ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama yapılarak, 3 kişi daha gözaltına alındı. CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Belediyemizin üç odasında arama yapıldı. Güvenlik kamerası kayıtları ve bazı materyaller jandarma ekipleri tarafından alındı” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can, yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında geçtiğimiz ay tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Soruşturma kapsamında bugün sabahın erken saatlerinde belediye binasında arama başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından

kurumdaki tüm bilgisayarlar ve dijital materyaller inceleme altına alınırken, CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, belediye binasında yaklaşık 5 saat süren arama çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından el konulan evrak ve bilgisayarlar, incelenmek üzere Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

“Belediyemizin üç odasında arama yapıldı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Bolu Belediyesi önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Belediyenin üç odasında arama yapıldığını söyleyen Karagöz, “Hem başkanvekilimiz hem başkan yardımcılarımız ve avukatlarımızla birlikte süreç hakkında bilgi aldık. Sabah itibariyle çok sayıda jandarmamızla Bolu Belediyesi’ne bir şafak operasyonu düzenlendi. Belediyemizin üç odasında arama yapıldı. Güvenlik kamerası kayıtları ve bazı materyaller jandarma ekipleri tarafından alındı. Var olan soruşturma kapsamında bugün yine 3 arkadaşımız an itibarıyla sağlık kontrollerini gerçekleştirdiler. Yine aynı uygulamayla bir arkadaşımız Yeniçağa’da, bir arkadaşımız Dörtdivan’da ve bir arkadaşımız Bolu İl Jandarma Komutanlığı’nda gözaltına alınmış bulunmaktadır” dedi.

Daha önce soruşturma kapsamında gözaltına alınan Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız, ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin