Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Emniyet teşkilatının, kuruluşundan bugüne kadar toplumsal huzurun korunması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getirdiğini ifade eden Özcan, “Gücünü milletten ve kanunlardan alan Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü, en temel kurumlarından birisi olan Emniyet teşkilatı, 170 yıldır, hukukun üstünlüğü ilkesinden hareketle, vatandaşlarımıza kanunlarla verilen hak ve hürriyetleri, kamu düzenini korumak ile huzur ve güvenliği sağlamak için, çağdaş teknoloji, bilgi ve beceri ile donanmış olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümünde, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevleri başındaki tüm polislerimize başarılar diliyorum” dedi.


Özcan’dan Polis Haftası Kutlama Mesajı
Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.
Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.
Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.


