KARÇİMSA Yönetim Kurulu Lideri Soner Özbey, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş (A) paylarından 1 milyon 960 bin TL’lik daha alım yaparak hissesini yüzde 20,51 düzeyine çıkardı.
Özbey, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, KARDEMİR’in borsada süreç gören A kümesi hisselerinden 1 milyon 960 bin TL fiyatında pay alımı gerçekleştirdiğini bildirdi.
Açıklamada, bu süreçle birlikte KARDEMİR sermayesindeki hisselerinin yüzde 20,51 hududuna ve oy haklarının ise yüzde 432 hududuna ulaştığı belirtildi.


0
Özbey,KARDEMİR’deki payını yüzde 20’ye çıkardı
0
0
Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

