Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Haziran, 2014 14:46 tarihinde yayınlandı
0

Ozan Ahmet Taşkın yine Karabük’ün Yüz Akı Oldu

Karabük’ün yetiştirdiği Ozanlardan Ahmet Taşkın katıldığı her yarışmada Karabük’ün gururu olmaya devam ediyor.  1998 Yılında Erzurum’da düzenlenen Yarışmada “BAYRAĞIM” Destanıyla Türkiye birincisi olan,  Kars Uluslar arası Aşıklar Bayramında “CUMHURİYET’in Gençliği”  adlı eseriyle Türkiye birincisi olan, yine 2007 ve 2008 yılları arasında yapılan Kars konulu Şiir yarışmalarında iki defa ikincili ödülüne layık görülen Ozan Ahmet Taşkın son olarak   Adana Çukurova Edebiyatçılar Derneği’nin Türkiye genelinde düzenlediği Anneler Günü konulu şiir yarışmasına katılarak üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Adana Seyhan Kültür Sarayı Mehmet Akif Ersoy Salonunda yapılan  ödül törenine çok sayıda Bürokrat ve vatandaş katılırken, Ozan Ahmet taşkın “Sevdalara Giden Yoldur Anneler” Şiiri büyük beğeni kazandı. Ayrıca Ozan Ahmet Taşkın seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle gelen konuklara müzik ziyafeti sundu.  Yarışma sonrası Ozan Ahmet Taşkın’ın üçüncülük plaketini Adana Şehit Aileleri Derneği Başkanı Emine Kunt verdi.

Karabük’ü bundan sonra da her platformda başarı ile temsil etmeye devam edeceğini ifade eden Ozan Ahmet Taşkın,  katıldığı tüm yarışmalarda halkın kendisine yoğun ilgi gösterdiğini, ancak bu ilginin Karabük’te gösterilmemesinden dert yandı.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin