Oyuncak ayı içerisinde uyuşturucuyla yakalanan 4 şüpheli tutuklandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2023 12:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Oyuncak ayı içerisinde uyuşturucuyla yakalanan 4 şüpheli tutuklandı

Kastamonu’da oyuncak ayı içerisinde uyuşturucuyla yakalanan 4 şüpheli, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünün ortaklaşa çalışmasıyla yapılan operasyonda tek seferde en yüksek miktarda rekor seviyede uyuşturucu maddesi yakalandı. Narkotik ve İstihbarat ekipleri, Kastamonu’da uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan şahısların yakalanması başlattığı çalışmalar neticesinde daha öncesinden tespiti yapılan 4 şahsın üst, araç ve ikametinde arama yaptı.

Yapılan aramalarda, pelüş oyuncak ayı içinde gizlenmiş vaziyette 531,97 gram metamfetamin maddesi, sırt çantası içerisinde ve ikamette 7 adet yabancı menşeili 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 60 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 13,09 gram bonzai ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek (Bong) ele geçirildi. Operasyonda saksıya gizlenmiş bir miktar uyuşturucu da bulundu.

Olayla ilgili 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda tik tok canli yayininda teror propagandasi yapan 2 insaat iscisi adliyeye sevk edildi xLANQG5a
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da Tik Tok canlı yayınında terör propagandası yapan 2 inşaat işçisi adliyeye sevk edildi

Samsun’un Bafra ilçesinde TikTok üzerinden canlı yayında terör örgütü propagandası yapınca gözaltına alınan 2 inşaat işçisi adliyeye sevk edildi.

Olay, Bafra ilçesi Yakıntaş Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir konut inşaatında çalışan 2 işçi, sosyal paylaşım sitesi TikTok üzerinden açtıkları canlı yayında PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaptı. Yayının sosyal medyada yayılması üzerine büyük tepki oluştu.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında kimlikleri tespit edilen şüpheliler, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan M.S.Ş.(20) ve N.Y.(19) jandarma TEM Şube Müdürlüğündeki sorgulanmalarının tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin