Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2023 12:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Oyuncak ayı içerisinde uyuşturucuyla yakalanan 4 şüpheli tutuklandı

Kastamonu’da oyuncak ayı içerisinde uyuşturucuyla yakalanan 4 şüpheli, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünün ortaklaşa çalışmasıyla yapılan operasyonda tek seferde en yüksek miktarda rekor seviyede uyuşturucu maddesi yakalandı. Narkotik ve İstihbarat ekipleri, Kastamonu’da uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan şahısların yakalanması başlattığı çalışmalar neticesinde daha öncesinden tespiti yapılan 4 şahsın üst, araç ve ikametinde arama yaptı.
Yapılan aramalarda, pelüş oyuncak ayı içinde gizlenmiş vaziyette 531,97 gram metamfetamin maddesi, sırt çantası içerisinde ve ikamette 7 adet yabancı menşeili 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 60 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 13,09 gram bonzai ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek (Bong) ele geçirildi. Operasyonda saksıya gizlenmiş bir miktar uyuşturucu da bulundu.
Olayla ilgili 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin