karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
25 Aralık, 2017 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

“Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi” sona erdi

Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2017 yılı Eylül-Ekim dönemindeki Teknik Destek kapsamında başarılı olarak değerlendirilen TR81/17/TD/30 referans numaralı “Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi” projesi eğitimlerin tamamlanmasıyla sona erdi. Yenice İlçesinde  görev yapan Rehber Öğretmenler, Özel Eğitim Öğretmenleri ve Okul Öncesi Öğretmenlerine yönelik Uzman Psikolog Bade Vardarlı Armağan tarafından verilen ve 4 gün (32 saat) devam eden “Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimine” katılan  20 öğretmene sertifikaları, Yenice İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel tarafından Kaymakamlık toplantı salonunda verildi. Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel,  “Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi” uygulamasında emeği geçenlere teşekkür ederek, eğitime katılan öğretmenlere başarılar diledi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
baru edebiyat fakultesinin adi insan ve toplum bilimleri fakultesi oldu Ckqdvv83
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

BARÜ Edebiyat Fakültesinin adı “İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi” oldu

Bartın Üniversitesi (BARÜ) bünyesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Edebiyat Fakültesi yeniden yapılandırılarak "İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi" oldu.
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Yükseköğretimdeki değişim ve dönüşüm sürecine yenilikçi çalışmaları doğrultusunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının (YÖK) değerlendirmelerinin ardından Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6 Mart 2026 tarihli 11003 sayılı karar ile BARÜ Edebiyat Fakültesinin adı "İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi" olarak değiştirildi. Edebiyat Fakültesi altındaki bölümler yeni adıyla İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edecek.
"Fakültemizin öğrencilerimiz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum"
BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Yükseköğretimdeki değişim ve dönüşüm sürecine uyum sağlamak amacıyla yenilikçi çalışmaları sürdürdüklerini belirterek "Üniversitemizin insan ve toplum odaklı gelişimine katkı sunacak önemli bir düzenlemeyi hayata geçirdik. İlerleyen süreçte çağın değişen koşullarına uyum sağlayan yeni akademik programlarla fakültemizin daha güçlü bir yapıya kavuşmasını hedefliyoruz. Bu süreçteki destekleri dolayısıyla YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar başta olmak üzere YÖK üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi olarak yeni adıyla faaliyetlerini sürdürecek fakültemizin üniversitemize, öğrencilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin