blank
Haber Merkezi tarafından
26 Ocak, 2025 14:31 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ovacık’ta Hastane ve Hükümet Konağı Çalışmaları Devam Ediyor

Ovacık ilçesinde yapımı süren hastane ve hükümet konağı inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin, projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Milletvekillerine, AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deligöz de eşlik etti.

İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Cem Şahin, projelerin Ovacık için taşıdığı öneme vurgu yaptı. Şahin, “Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun olarak hayata geçirilen bu yatırımlarla Ovacık halkına daha modern ve erişilebilir hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Hem hastane inşaatı hem de hükümet konağı projesi, ilçemizin kalkınması açısından büyük bir değer taşıyor. Çalışmaların bir an önce tamamlanması için gerekli değerlendirmeleri yaptık” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
18 Kasım, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı 84 Bin 711 Oldu

 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Karabük'te Ekim ayı itibariyle motorlu kara taşıt sayısı 84 bin 711 oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2025 yılı Ekim ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı.
Buna göre, Eylül ayında Türkiye genelinde 178 bin 481 taşıtın trafiğe kaydı yapılırken, toplam kayıtlı taşıt sayısı 33 milyon 193 bin 636’ya ulaştı.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te bu dönem sonu itibariyle trafiğe kayıtlı araç sayısı 84 bin 711 olarak kayıtlara geçti.

TÜİK verilerine göre, Karabük’teki taşıtların 47 bin 664’ü otomobil, 10 bin 548’i kamyonet, 3 bin 412’si kamyon, 13 bin 701’i motosiklet, bin 620’si minibüs, 595’i otobüs, 6 bin 808’ini traktör ve 3630’nü ise özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Komşu illerden Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı araç sayısı 205 bin 657, Bartın’da ise 68 bin 515 oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin