Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Eylül, 2021 11:12 tarihinde yayınlandı
0

Ovacık’ta Şeker sorgumu çiftçisinin yüzünü güldürdü

Ovacık ilçesinde 11 dekarlık alana ekimi yapılan şeker sorgumu çiftçisinin yüzünü güldürdü.

İlçeye bağlı Alınca köyü Muhtarı Recep Karadağ, hayvancılığın önemli girdilerinden biri olan kaba yem ihtiyacının karşılanması için alternatif ürün olarak şeker sorgumu ekimi yaptı. Hayvan yemi kalitesi olarak çok yüksek kaliteli silaj imkanı sunan ürünü 11 dekarlık alana eken Karadağ, emeğinin karşılığını aldı. Gerek kuru balya gerekse silajlık olarak kullanılan şeker sorgumu çiftçisinin yüzünü güldürdü.

Karadağ yaptığı açıklamada, şeker sorgumunun ekiminde zahmetin az, şeker ve protein oranın yüksek olduğunu söyledi.

Ekimini yaptığı üründen memnun kaldığını belirten Karadağ, “Maliyeti daha karlı bir bitki olduğu için demelerini tavsiye ederim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin