blank
Berkay Doğan tarafından
16 Ağustos, 2024 17:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

OVACIK’TA ORMAN YANGINI

Karabük'ün Ovacık ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve arazöz ekipler sevk edildi. İlçeye bağlı Beydini ile Alınca Köyü arasındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede yayılarak büyürken durumun bildirilmesi üzerine olay yerine 9 arazöz, 3 su ikmal aracı, 2 dozer, 11 pick-up, 4 ilk müdahale aracı ve 81 personel sevk edildi. Kayalık alanlarda hızla yayılan yangına karşı helikopter desteği istenirken dumanlar kentin bir çok noktasından görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Temmuz, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eşini bıçaklayarak öldüren adam tutuklandı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde bir bayan, tartıştığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Gözaltına alınan koca tutuklanırken, hayatını kaybeden bayanın cenazesi toprağa verildi.
Olay, gece saat 03.00 sıralarında Perşembe beldesi Keçecioğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, E.B. (41) ile eşi Hasret Bostancı (35) ortasında şimdi belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.B., bıçakla eşini yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları, Hasret Bostancı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Bostancı’nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma tarafından gözaltına alınan E.B., süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hayatını kaybeden Hasret Bostancı’nın cenazesi ise ikindi namazını müteakip Perşembe beldesi Yeni Mahalle’deki Çivaklar Camii’nde kılınan cenaze namazının akabinde toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin