blank
Ramazan Öztürk tarafından
02 Ağustos, 2024 12:40 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ovacık’ta Önleme Arama Faaliyetleri Gerçekleştirildi

Karabük Ovacık'ta, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Ovacık Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Karabük-Çankırı karayolu üzerinde ormanların kanun dışı müdahalelerden korunması amacıyla önleme arama faaliyetleri gerçekleştirildi. Orman suçları ve suçla mücadelede etkinlik sağlamak, koruma-kontrol faaliyetlerini artırmak ve usulsüzlüklerin önüne geçmek amacıyla düzenlenen kontrollere; Ovacık Orman İşletme Müdürlüğü, işletme şefleri ve orman muhafaza memurlarının yanı sıra diğer kolluk kuvvetleri katıldı. Ekipler; Saitler mevkiinde orman depolarından gelen, orman ve köy yollarından ana arterlere bağlanan noktalarda yol kontrol uygulamaları yaptı. Bu uygulamalarda, orman emvali taşıyan araçların sevk pusulası, nakliye, emval ve mesaha kontrolleri gerçekleştirildi. Ayrıca diğer şüpheli araçlarda da önleme aramaları yapıldı. Bu tür kontrol ve denetim faaliyetlerinin, orman suçlarının önlenmesi ve ormanların korunması açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı. Bölge halkının ve sürücülerin, bu tür kontrollerde gerekli belgeleri yanlarında bulundurmaları ve kurallara uymaları gerektiği belirtildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
27 Ağustos, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice CHP’de Enver Özgü Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenice İlçe teşkilatında Enver Özgü ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Yenice İlçe Başkanı Cevat Özgün’ün de bulunduğu toplantıya çok sayıda partili katıldı.
Özgü yaptığı açıklamada; "Cumhuriyetimizin temel değerlerine, partimiz emek ve demokrasi mücadelesine, halkın sesi olma kararına sahip çıkmak adına CHP yenice İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Listemiz Cumhuriyetin renginde, halkın yanında Cumhuriyet Halk Partililerin kalbi kırmızıda akar diyerek yola çıkıyoruz. Bu sadece bir slogan değil, bu topraklara duyduğumuz inancın, verdiğimiz mücadelenin ve partimize olan sadakatimizin kararlı ifadesidir. Bu yol bedel ödeyenlerle, her şartta sahada olanlarla yürünecek bir yoldur. Bizler sandık başında partimizin broşürünü gururla taşıyan, zor günlerde dahi baba ocağından ayrılmayan kadrolarız. Partisinin adayına sahip çıkmayan, sorumluluk almayan bir anlayışı ise doğru bulmuyor, örgüt birliğinin içinde asla kabul etmiyoruz. CHP'nin Yenice'de yeniden ayağa kalkması, hak ettiği güce kavuşması, saha hakim, kararlı ve halkla iç içe bir örgüt yapısının tesisi için İlçe Başkanlığına Kırmızı Liste ile aday oluyoruz.

Bizler partimizin tarihinde ilk kez Yenice'den bir Milletvekilini çıkarma gururunu yaşamış ilçe kadrolarıyız. Ancak aynı zamanda son yerel seçimlerde başarısızlığın sorumluluğunu da taşıyan bu üzüntüyü derinden hisseden bir örgütüz. Bu tabloyu değiştirmek, partimizi Yenice'de yeniden güçlendirmek ve başarıyı yakalamak için tüm gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz. Cumhuriyetin kazanımlarını Yenice'de daha gür sesle savunmak ve başarıyı hep birlikte yakalamak için var gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz. Çünkü biz inandık, çünkü biz vazgeçmedik! Şimdi daha güçlü, daha örgütlü ve daha kararlıyız. Yolumuz uzun, yapacak çok işimiz var! Bu mücadeleyi verenler kazanacak. Kazanan CHP olacak, kazanan Kırmızı Liste olacak. Yolumuz uzun, gençliğimiz var. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız. Çünkü biz Cumhuriyetiz, çünkü biz CHP’yiz." ifadelerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin