Ovacık'ta Minibüs Devrildi: 4 Yaralı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
ovacik jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
12 Temmuz, 2024 10:14 tarihinde yayınlandı
0
0

Ovacık’ta Minibüs Devrildi: 4 Yaralı

Karabük’ün Ovacık ilçesinde minibüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, gece saatlerinde Erkeç köyünde meydana geldi. Olayın ihbar edilmesi üzerine kaza yerine AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan dört kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarıyla ilgili henüz net bir bilgi verilmedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 17
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 10:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Annesinin elinden kurtulup yola fırlayan 3 yaşındaki Aybars servis aracının altında can verdi

Karabük’te annesiyle marketten çıktıktan sonra elinden kurtularak yola fırlayan 3 yaşındaki çocuk, servis aracının çarpması sonucu hayatını kaybetti. Acılı anne ve babanın feryatları ise yürek dağladı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında 5000 Evler Mahallesi 33. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğrenci servisini tamamladıktan sonra evine gitmek üzere yola çıkan ve marketten alışveriş yaptığı öğrenilen Yavuz S. idaresindeki 78 S 0073 plakalı servis aracı, 39. Cadde istikametine seyir halindeyken market çıkışında annesi Halime Pehlivanoğlu ile yürüdüğü sırada elinden kurtularak yola fırlayan 3 yaşındaki Aybars Pehlivanoğlu’na çarptı. Servis aracının altında kalan küçük çocuk olay yerinde hayatını kaybederken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası olay yerine gelen baba Hakan Pehlivanoğlu sinir krizleri geçirdi. Babanın ambulans içinde “Aybars’ım yok, Aybars’ımı getirin” diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından küçük Aybars’ın cenazesi tabuta konularak, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, servis sürücüsü gözaltına alındı

Bizi sosyal medyadan takip edin