Reklam
Reklam

Ovacık’ta  “En İyi Narkotik Polisi Anne” Semineri

673c8fe28583d
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Kasım, 2024 16:18 tarihinde yayınlandı
0

Ovacık İlçesinde, uyuşturucu ile mücadelede annelerin rolüne dikkat çekmek amacıyla “En İyi Narkotik Polisi Anne” semineri gerçekleştirildi.

Ovacık İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan etkinliğe, Ovacık Kaymakamı Tuğçe Yılmaz, kamu kurumlarının temsilcileri, emniyet yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seminerde, madde bağımlılığının önlenmesi konusunda ailelerin, özellikle annelerin farkındalığını artırmanın önemine dikkat çekildi.

Seminerde uzmanlar, bağımlılık belirtilerinin nasıl fark edileceği, gençlerin risklerden nasıl korunabileceği ve ebeveynlerin bu süreçte nasıl bir yol izlemesi gerektiği konularında bilgiler verdi. Proje kapsamında annelerin narkotik mücadelede kilit bir rol üstlendikleri belirtilerek, aile içi iletişim ve farkındalık çalışmalarıyla bağımlılık riskinin en aza indirilebileceği ifade edildi. Katılımcılar seminerden duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu tür eğitimlerin devam etmesi gerektiğini söylediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin