Ovacık’ta Demokrasi Şehitleri İçin Mevlid - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Temmuz, 2016 14:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Ovacık’ta Demokrasi Şehitleri İçin Mevlid

 

15 Temmuz 2016 Cuma Günü gecesi Ülkemizde yaşanan darbe girişiminde hayatlarını kaybeden demokrasi şehitleri için  Ovacık’ta Mevlid-i Şerif okutuldu.

15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen kalkışma hareketi nedeniyle hayatlarını kaybeden polis, asker ve sivil vatandaşlar için 28 Temmuz 2016 Perşembe günü Belediye Kapalı Pazar Yerinde Demokrasi Şehitlerimizi Anma, Milli Birlik ve Beraberlik Töreni düzenlendi.

Düzenlenen Programa; Ovacık  Kaymakamı Murat Irgatoğlu, Belediye Başkanı Zafer Küpler, İlçe Jandarma Komutan V. Ahmet Ahi, İlçe Emniyet Amiri V.Cihan Kesim, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyeleri Muharrem Öter,İl Genel Meclis Üyesi Recep Başdağ, CHP İlçe Başkanı Rıza Müezzinoğlu, MHP İlçe Başkanı Basri Ergün , Daire Amiri ve Memurları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programda İlçe Kaymakamı Murat Irgatoğlu ve Belediye Başkanı Zafer Küpler günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptı.  Konuşmaların  ardından İlçe Müftülüğü Personeli tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve İlahilerin ardından yapılan Duadan sonra tören sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu daginda sis ve saganak etkili oluyor WXg7HNiK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Dağı’nda sis ve sağanak etkili oluyor

Türkiye’nin önemli geçiş noktalarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde sis ve sağanak etkili oluyor. Sis sebebiyle görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü.

Ankara ile İstanbul arasındaki en önemli ulaşım ağlarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde sis ve sağanak sürücülere zor anlar yaşatıyor. Bölgede etkisini gösteren sağanak yağışla birlikte, yüksek kesimlerde yoğun sis hakim oldu. Sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 30 metreye kadar düşmesiyle sürücüler trafikte yavaş ve dikkatli ilerlemek zorunda kaldı.

Güzergahta görev yapan polis ve Karayolları ekipleri, sürücüleri aşırı hız yapmamaları, takip mesafelerini korumaları ve sis farlarını yakmaları konusunda uyarıyor. Bölgedeki sağanak ve sisin gün boyu aralıklarla etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin