Ovacık’ta Demokrasi Şehitleri İçin Mevlid - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Temmuz, 2016 14:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Ovacık’ta Demokrasi Şehitleri İçin Mevlid

 

15 Temmuz 2016 Cuma Günü gecesi Ülkemizde yaşanan darbe girişiminde hayatlarını kaybeden demokrasi şehitleri için  Ovacık’ta Mevlid-i Şerif okutuldu.

15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen kalkışma hareketi nedeniyle hayatlarını kaybeden polis, asker ve sivil vatandaşlar için 28 Temmuz 2016 Perşembe günü Belediye Kapalı Pazar Yerinde Demokrasi Şehitlerimizi Anma, Milli Birlik ve Beraberlik Töreni düzenlendi.

Düzenlenen Programa; Ovacık  Kaymakamı Murat Irgatoğlu, Belediye Başkanı Zafer Küpler, İlçe Jandarma Komutan V. Ahmet Ahi, İlçe Emniyet Amiri V.Cihan Kesim, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyeleri Muharrem Öter,İl Genel Meclis Üyesi Recep Başdağ, CHP İlçe Başkanı Rıza Müezzinoğlu, MHP İlçe Başkanı Basri Ergün , Daire Amiri ve Memurları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programda İlçe Kaymakamı Murat Irgatoğlu ve Belediye Başkanı Zafer Küpler günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptı.  Konuşmaların  ardından İlçe Müftülüğü Personeli tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve İlahilerin ardından yapılan Duadan sonra tören sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta yesil sahada cifte mutluluk qaraybj7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta yeşil sahada çifte mutluluk

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Muslu Belediyespor’da forma giyen Birkan Şengün, takımın 2 golünü kaydettiği maç sonunda kız arkadaşı olan Edanur Keserci’ye evlilik teklifi ederek yüzük taktı.

Filyos Sentetik Stadyumu’nda oynanan Muslu Belediyespor ile Çaycumagücüspor’un Süper Amatör Lig’e yükselme maçı sonrasında yeşil sahada ilginç görüntüler yaşandı. Muslu Belediyespor’un 23 numaralı futbolcusu Birkan Şengün, 2-1 galip geldikleri maçta takımın gollerini kaydetti.

Maçtan galip ayrılan Muslu Belediyespor takımı ve futbolcuları sevinçlerini yaşadığı sırada Birkan Şengün, kız arkadaşı Edanur Keserci’yi sahaya getirerek takım arkadaşlarınında hazır bulunduğu sahada yüzük taktı ve evlilik teklifi etti. O sırada tribünde olan taraftarlar ise ’Benimle evlenirmisin’ pankartı açarak Birkan Şengün ve Edanur Keserci çiftine destek verdi. Şengün’ün kız arkadaşı Edanur Keserci ise beklemediği bir olayla karşılaşırken şaşkına uğrayınca erkek arkadaşı Birkan Şengün’ün teklifi karşısında ‘Evet’ yanıtı verdi.

Evlilik teklifinin ardından duygu ve düşüncülerini paylaşan Birkan Şengün, “Benim için çok güzel bir gün. Sağ bek olarak maça geçtiğimde ilk golümü attım ve sonrasında forvete geçerek de gereğini yaptım. İki gol ile maçı aldık, takımca herkes güzel oynadı. Kız arkadaşıma da evlilik teklifi ettim. İki kutlama bir arada oldu. Şu an hayatımın en güzel günü. Tüm takımı tebrik ederim” dedi.

Evlilik teklifini erkek arkadaşı Birkan Şengün’den alan Edanur Keserci ise, “Ben çok mutluyum ve şaşkınım. Birkan’ı ve bizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin