Reklam
Reklam

Ovacık’ta Aylık Olağan Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Mart, 2017 14:43 tarihinde yayınlandı
0

 

Ovacık’ta her ay düzenli olarak yapılan ve Muhtarların sorunlarını ve sıkıntılarını dile getirdiği Mart ayı Muhtarlar toplantısı Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu Başkanlığında yapıldı.

Ovacık Erdal Aksu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda yapılan toplantıya Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu başta olmak üzere Belediye Başkanı Zafer Küpler, İl Genel Meclis Üyesi Muharrem Öter, İlçe Jandarma Komutanı Atilla Coşgun, İlçe Emniyet Müdürü Habib Çelik, Kamu Kurum Müdürleri, Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

Toplantıda ilk olarak Muhtarlara söz verilerek istek, öneri ve şikayetleri alındı. Ardından Kaymakam Mehmet Zaid Doğu, toplantıda dile getirilen sorunlarla ilgili gereğinin yapılması için ilgili kurumlara talimat vererek,  birlikte hareket edilerek, gerekli girişimlerde bulunmasını istedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kuzyaka’da “Kartopu Yem Karpuzu” denemesi

tarimda yem karpuzu denemes 2
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
18 Haziran, 2026 11:29 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’nun Kuzyaka Köyü’nde açıkta sebze yetiştiriciliği yapan üreticileri ziyaret etti.

Ziyarete İl Müdürü Yasin Önder, Şube Müdürü Hüseyin Emre Erol ve teknik personel katıldı. Heyet, “Hasbahçem” işletmesinde üretim yapan Nihat Gökçe ve ailesiyle bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında üreticiye bitkisel üretim ve bitki sağlığı konularında bilgilendirmelerde bulunuldu. Tarımsal verimliliğin artırılması ve sağlıklı üretim süreçleri üzerine değerlendirmeler yapıldı.

İLDE İLK KEZ DENENECEK ÜRÜN: “KARTOPU YEM KARPUZU”

Program kapsamında, Karabük’te ilk kez denenecek olan “Kartopu Yem Karpuzu” yetiştiriciliği için hazırlanan deneme parseli de incelendi.

Ekim öncesi yapılan kontrollerde alanın durumu değerlendirilerek üretim sürecine ilişkin teknik gözlemler paylaşıldı.

“BEREKETLİ SEZON” TEMENNİSİ

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bölgedeki üreticilere başarılar dileyerek, tarımsal üretimde çeşitliliğin artırılmasının önemine dikkat çekti.

Müdürlükten yapılan değerlendirmede, tüm üreticilere bereketli ve verimli bir sezon temennisinde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin