Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
IFTAR 5
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
26 Mart, 2025 17:08 tarihinde yayınlandı
0

Ovacıklılar İftarda Buluştu

Ovacıklılar Kültür ve Dayanışma Derneği iftarı Safranbolu Tokatlı Köyü sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Ovacıklılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği iftara Safranbolu da yaşayan Ovacıklılar büyük ilgi gösterirken,
Ovacıklıların yanı sıra Safranbolu halkı, siyasi parti temsilcileri, Stk temsilcileri, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.
Katılım sağlayanlar arasında Karadeniz bölgesi Muhtarlar Federasyonu başkanı İbrahim Harmanbaşı, iyi parti il başkanı Şaban Şahin, Safranbolu ilçe başkanı Ekrem Şamlı ve yönetimi, Ak Parti Ovacık kadın kolları başkanı Radife Aykutlu, Ovacık ilçe milli eğitim müdürü İsmail Aykutlu, Chp ilçe başkanı Alaattin Kalaz, ilçe teşkilatı ve Chp il genel meclis üyesi Ertuğrul Saraçoğlu, Mhp merkez ilçe başkanı Celal Tokatlı, Yeniden Refah partisi Ovacık ilçe Başkanı Şaban Kaya, Safranbolu ilçe başkanı Ekrem Kaya ve yönetimi, Ovacık muhtarlar Derneği başkanı Ramazan Yüksel ve Ovacık ilçe Safranbolu muhtarları, Karabük il özel idaresi genel sekreter yardımcısı Bahaddin Eroğlu, Karabük Ovacıklılar Derneği gençlik kolları başkanı Recep Erburhan, yönetimi ile çok sayıda Ovacıklıların katılımıyla gerçekleştirildi.
Başkan Soner Sarıçam yönetim kurulu adına yaptığı konuşmada, “Öncelikle iftarımıza HOŞGELDİNİZ. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı ibadetlerimizi kabul eylesin. Derneğimiz ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerine 100 adet alışveriş çeki dağıtımı yapıyoruz, ve bu yardımları 12 Ay boyunca devam ettirmeyi istiyoruz. Sene içerisinde etkinliklerimizi arttırarak devam edeceğiz inşallah. Bizleri bir araya getiren İftarımızın gerçekleşmesinde destekleri bizleri yanlız Bırakmayan başta yönetim kurulumuza Ovacıklı Hemşehrilerimize, esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisi ile sizlerin ve tüm İslam aleminin Kadir gecesini tebrik ediyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin