Karabük Postası tarafından
24 Kasım, 2022 13:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ovacık Spor Lisesine Spor Malzemesi Desteği

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  tarafından Ovacık İlçe Kaymakamlığı koordinesinde yapılan organizasyonla Ovacık Spor Lisesine spor malzemesi desteği yapıldı. Dağıtım organizasyonunda Ovacık Spor Lisesine spor malzemelerini Ovacık Kaymakamı Bahadır Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven teslim etti Ovacık Spor Lisesinin spor faaliyetleri konusunda aktif bir konumda olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor  İl Müdürü  Coşkun Güven; "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla belirlenen okullara spor malzemesi olarak futbol, voleybol, basketbol ve hentbol topu dağıtımının yanında slalom setleri Badminton raketi ve bocce seti teslim edildiğini söyledi. Çocuklarımızı sosyal ve sportif hayata hazırlama anlamında önem arz eden bu malzemelerin dağıtımını yaptığımız için mutluyuz"  dedi. Ovacık Spor Lisesinde düzenlenen Spor Malzeme teslim törenine Ovacık Kaymakamı Bahadır Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Ovacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan As, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Özgür Özkan, Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 22:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Aydınlıkevler Mahallesi 3. kez muhtarlık seçimine gitti

Karabük merkeze bağlı Aydınlıkevler Mahallesi'nde üçüncü kez muhtarlık seçimi yapıldı. 4 adayın kıyasıya yarıştığı seçimde Bahattin Ceylan 530 oy ile mahallenin yeni muhtarı olurken, ilk seçimde muhtarlığı düşürülen ve yeniden aday olan Fahri Bostancı ise 493 oy aldı.
Karabük’te 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Aydınlıklevler Mahallesi muhtarlığını kazanan Fahri Bostancı’nın (57) geçmişte aldığı bir hapis cezası nedeniyle İlçe Seçim Kurulu mazbatasını iptal etti. Yenilenen seçimlerde muhtarlığı iptal edilen eşinin yerine seçime girerek kazanan Aysun Bostancı’nın da (57) muhtarlık görevi 2021 yılında hakkında açılan davada aldığı hapis cezası nedeniyle düşürüldü. İlçe Seçim Kurulu tarafından seçimlerin yenilendiği Aydınlıkevler Mahallesi'nde muhtarlığı düşürülen Fahri Bostancı ile birlikte Bahattin Ceylan, Ahmet Teker ve Sedat Eker aday oldu. Aydınlıkevler İlkokulunda 5 sandık kuruldu. Sabah saatlerinde başlayan ve akşam saat 17.00’de sona eren seçimde bin 620 mahalle sakini sandık başına giderek oylarını kullandı. Sandıkların açılması ile yapılan oy sayımına göre Bahattin Ceylan 530 oy alarak mahallenin yeni muhtarı olurken, muhtarlığı düşürüldükten sonra yeniden aday olan Fahri Bostancı ise 493 oy aldı. Diğer adaylardan Ahmet Teker 361 oy alırken, Sedat Eker 129 oy aldı. 26 oy ise geçersiz sayıldı.
Seçim sonucunu okul bahçesinde seçmenleri ve yakınları ile birlikte kutlayan Bahattin Bostancı, "Belediyemiz ne kadar yardım ederse bütün mahalle halkı ile birlikte çok çalışacağız. Çok güzel geçen bir seçim oldu. El birliği ile anlayışlı bir şekilde mahallemize hizmet edeceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin