Ovacık Spor Lisesine Spor Malzemesi Desteği - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Kasım, 2022 13:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Ovacık Spor Lisesine Spor Malzemesi Desteği

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  tarafından Ovacık İlçe Kaymakamlığı koordinesinde yapılan organizasyonla Ovacık Spor Lisesine spor malzemesi desteği yapıldı.

Dağıtım organizasyonunda Ovacık Spor Lisesine spor malzemelerini Ovacık Kaymakamı Bahadır Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven teslim etti

Ovacık Spor Lisesinin spor faaliyetleri konusunda aktif bir konumda olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor  İl Müdürü  Coşkun Güven; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla belirlenen okullara spor malzemesi olarak futbol, voleybol, basketbol ve hentbol topu dağıtımının yanında slalom setleri Badminton raketi ve bocce seti teslim edildiğini söyledi. Çocuklarımızı sosyal ve sportif hayata hazırlama anlamında önem arz eden bu malzemelerin dağıtımını yaptığımız için mutluyuz”  dedi.

Ovacık Spor Lisesinde düzenlenen Spor Malzeme teslim törenine Ovacık Kaymakamı Bahadır Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Ovacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan As, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Özgür Özkan, Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
hayvan ticaretinde dolandiricilik supheli otelde yakalandi WXYEHSIW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayvan ticaretinde dolandırıcılık: Şüpheli otelde yakalandı

Samsun’da büyükbaş hayvan alım satımı üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olayında, aynı şahsın farklı tarihlerde çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkarken, şüpheli şahıs jandarma ekiplerince kaldığı otelde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan tarihinde Tekkeköy ilçesinde hayvan satın alıp 2 kişiyi toplam 213 bin TL dolandırdığı iddia edilen G.E. (42) şikayet üzerine Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak 24 Nisan’da Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı şahıs dün Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi’nde A.S. (60) isimli şahıstan 290 bin liraya 2 adet büyükbaş hayvan satın aldı ve parasını ödemeden kayıplara karıştı. A.S., G.E.’ye 290 bin TL karşılığında sattığı 2 büyükbaş hayvanın parasını banka hesabına gönderilmediği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip sonucu şüpheli G.E.’yi kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmada şüpheli G.E.’nin yalnızca bu olayla sınırlı kalmadığı, 16 Nisan’da Tekkeköy ilçesinde H.B. isimli şahıstan 3 adet büyükbaş hayvanı 570 bin TL karşılığında aldığı ve ödeme yapma vaadiyle ortadan kaybolduğunu tespit etti

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan G.E., Atakum ve Tekkeköy ilçesindeki dolandırıcılık olayları ile ilgili bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin