Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Kasım, 2022 13:22 tarihinde yayınlandı
0

Ovacık Spor Lisesine Spor Malzemesi Desteği

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  tarafından Ovacık İlçe Kaymakamlığı koordinesinde yapılan organizasyonla Ovacık Spor Lisesine spor malzemesi desteği yapıldı.

Dağıtım organizasyonunda Ovacık Spor Lisesine spor malzemelerini Ovacık Kaymakamı Bahadır Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven teslim etti

Ovacık Spor Lisesinin spor faaliyetleri konusunda aktif bir konumda olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor  İl Müdürü  Coşkun Güven; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla belirlenen okullara spor malzemesi olarak futbol, voleybol, basketbol ve hentbol topu dağıtımının yanında slalom setleri Badminton raketi ve bocce seti teslim edildiğini söyledi. Çocuklarımızı sosyal ve sportif hayata hazırlama anlamında önem arz eden bu malzemelerin dağıtımını yaptığımız için mutluyuz”  dedi.

Ovacık Spor Lisesinde düzenlenen Spor Malzeme teslim törenine Ovacık Kaymakamı Bahadır Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, Ovacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan As, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Özgür Özkan, Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin