Ovacık Kaymakamından Köy Ziyaretleri - Karabük Haber Postası
66f3f91c18909 jpg
Fevzi Aydın Avatarı
Fevzi Aydın tarafından
25 Eylül, 2024 14:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Ovacık Kaymakamından Köy Ziyaretleri

Ovacık Kaymakamlığı tarafından hazırlanan 2024 Yılı Köy Ziyaret ve Devir Teftiş Programı kapsamında, Güneysaz Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelindi. Kaymakam Tuğçe Yılmaz, daire amirleri ile birlikte köy konağında gerçekleştirilen toplantıda, köy sakinleriyle buluşarak çeşitli konularda bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantının başlangıcında Kaymakam Yılmaz, katılımcılara Ovacık’ın genel durumu ve köydeki projeler hakkında bilgi verdi. Ardından, köy halkına söz hakkı tanınarak, dilek, istek ve şikayetleri dinlendi. Kaymakam Yılmaz, vatandaşların sorunlarının çözülmesi ve taleplerinin yerine getirilmesi adına gerekli işlemlerin başlatılacağını ifade etti.

Kaymakam Tuğçe Yılmaz,  “Amacımız, sorunları tespit edip, çözüme kavuşturmak” diyerek, vatandaşların beklentilerini dikkate aldıklarını belirtti. Toplantı sonunda, köy halkı, sorunlarını iletme fırsatı bulurken,  Kaymakamlık tarafından yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirildiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin