Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2017 06:39 tarihinde yayınlandı
0

Ovacık Kaymakamı  Vatandaşla Buluştu

Ovacık  İlçe Kaymakamı   Mehmet Zahid Doğu, İlçeye bağlı  Sülük Köyü’nde düzenlenen Vatandaşla Buluşma Toplantısında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu  Başkanlığında gerçekleştirilen  toplantıya;  İlçe Emniyet Amiri Engin Aydın, İlçe Özel İdare Müdürü Talha Durum, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yusuf Özyavuz ve diğer Kurum Amirleri ile  Sülük Köyü halkı katıldı.

Toplantıda Sülük Köyü halkı ile birebir görüşen Kaymakam Mehmet Zahid Doğu, vatandaşların sorunlarının çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesi hususunda gerekli işlemler yapılmak üzere ilgili kurumlara yönlendirirken, amaçlarının sorunları tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu ve toplantıların bundan sonraki süreçte de devam edeceğini söyledi.

Toplantı çekilen toplu fotoğraf ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
berberler ve kuaforler gununde anlamli ziyaret J3ulybKs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Berberler ve Kuaförler Günü’nde anlamlı ziyaret

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü dolayısıyla kentte faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Berber ve kuaförlük mesleğinin toplum yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Işık, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretlerde meslektaşlarıyla bir araya gelen Işık, sektörün gelişimi ve esnafın karşılaştığı sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gün kapsamında çeşitli temaslarda da bulunan Işık, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde berber ve kuaför esnafının kent ekonomisine ve sosyal yaşama sunduğu katkılar ele alınırken, meslek grubunun karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Erol Işık, berberlik ve kuaförlük mesleğinin büyük emek ve özveri gerektirdiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm berber ve kuaför esnafımızın 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü’nü kutluyorum. Esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin