Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2017 06:39 tarihinde yayınlandı
0

Ovacık Kaymakamı  Vatandaşla Buluştu

Ovacık  İlçe Kaymakamı   Mehmet Zahid Doğu, İlçeye bağlı  Sülük Köyü’nde düzenlenen Vatandaşla Buluşma Toplantısında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu  Başkanlığında gerçekleştirilen  toplantıya;  İlçe Emniyet Amiri Engin Aydın, İlçe Özel İdare Müdürü Talha Durum, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yusuf Özyavuz ve diğer Kurum Amirleri ile  Sülük Köyü halkı katıldı.

Toplantıda Sülük Köyü halkı ile birebir görüşen Kaymakam Mehmet Zahid Doğu, vatandaşların sorunlarının çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesi hususunda gerekli işlemler yapılmak üzere ilgili kurumlara yönlendirirken, amaçlarının sorunları tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu ve toplantıların bundan sonraki süreçte de devam edeceğini söyledi.

Toplantı çekilen toplu fotoğraf ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede staj dolandiriciliginda 9 tutuklama nSZyFwhE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Düzce’de staj dolandırıcılığında 9 tutuklama

DÜZCE (İHA) – Düzce’de meslek lisesinde okuyan öğrencileri staj yapıyor gibi göstererek 72 öğrenci üzerinden haksız kazanç sağladığı şüphesiyle gözaltına alınan 21 kişiden 9’u tutuklandı, 1’i serbest kaldı, 11’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, meslek liselerinde okuyan öğrencileri firmalarda çalışıyor gibi göstererek haksız yere teşvik, prim ve stajyer ücreti tahsil edildiği tespit edildi. Soruşturma kapsamında, tespiti yapılarak ifadesi alınan 72 müştekinin beyanları doğrultusunda yapılan araştırmalarda müştekilerden 29’unun Akçakoca ilçesinde faaliyet gösteren bir kurs merkezinin, bünyesinde kayıtlı olan öğrenciler olduğu, kişisel verilerini, rızaları ve bilgileri dışında farklı firmalarda ’stajyer’ olarak kaydedilmesi amacıyla Düzce’de bir lise yetkileri ile paylaştığı tespit edildi. Diğer 50 müştekinin bilgilerinin ise Düzce’de bir lise tarafından yine rızaları dışında farklı firmalarda ’stajyer’ olarak kaydedildiği, bu yöntemle şu ana kadar tespiti yapılan 72 kişi üzerinden ilgili firmaların usulsüz haksız yere teşvik, prim ve stajyer ücreti tahsil ettiği tespit edildi.

Konuyla ilgili olarak ilk etapta 12 kişi gözaltına alındı. Ardından derinleştirilen soruşturmada gözaltı sayısı 21’e yükseldi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 21 şüpheli, sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi.

Şahıslardan B.K., B.M., E.C., G.Ç., H.Ç., M.Ş., R.K., Ş.K ve T.H. tutuklanırken, A.Ç.D, B.N.S, F.E, M.G, A.K.A, F.Ç, K.Ş, M.Y, O.D, A.K, D.K adli kontrol şartıyla salındı, 1 kişi ise serbest kaldı. Şahıslara yurt dışına çıkma yasağı getirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin