Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2017 06:39 tarihinde yayınlandı
0

Ovacık Kaymakamı  Vatandaşla Buluştu

Ovacık  İlçe Kaymakamı   Mehmet Zahid Doğu, İlçeye bağlı  Sülük Köyü’nde düzenlenen Vatandaşla Buluşma Toplantısında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu  Başkanlığında gerçekleştirilen  toplantıya;  İlçe Emniyet Amiri Engin Aydın, İlçe Özel İdare Müdürü Talha Durum, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yusuf Özyavuz ve diğer Kurum Amirleri ile  Sülük Köyü halkı katıldı.

Toplantıda Sülük Köyü halkı ile birebir görüşen Kaymakam Mehmet Zahid Doğu, vatandaşların sorunlarının çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesi hususunda gerekli işlemler yapılmak üzere ilgili kurumlara yönlendirirken, amaçlarının sorunları tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu ve toplantıların bundan sonraki süreçte de devam edeceğini söyledi.

Toplantı çekilen toplu fotoğraf ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
alevlere teslim olan ahsap ev kullanilamaz hale geldi 1b7EpAxS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Alevlere teslim olan ahşap ev kullanılamaz hale geldi

Kastamonu’da iki katlı ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, ev kullanılmaz hale geldi.

Olay, Akmescit Mahallesi Kırkodalı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tayfun ve Hülya Haliloğlu çiftine ait, iki katlı ahşap evde, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çevresinde bulunan diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, ev kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin