Ovacık Kaymakamı  Vatandaşla Buluştu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2017 06:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Ovacık Kaymakamı  Vatandaşla Buluştu

Ovacık  İlçe Kaymakamı   Mehmet Zahid Doğu, İlçeye bağlı  Sülük Köyü’nde düzenlenen Vatandaşla Buluşma Toplantısında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu  Başkanlığında gerçekleştirilen  toplantıya;  İlçe Emniyet Amiri Engin Aydın, İlçe Özel İdare Müdürü Talha Durum, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yusuf Özyavuz ve diğer Kurum Amirleri ile  Sülük Köyü halkı katıldı.

Toplantıda Sülük Köyü halkı ile birebir görüşen Kaymakam Mehmet Zahid Doğu, vatandaşların sorunlarının çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesi hususunda gerekli işlemler yapılmak üzere ilgili kurumlara yönlendirirken, amaçlarının sorunları tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu ve toplantıların bundan sonraki süreçte de devam edeceğini söyledi.

Toplantı çekilen toplu fotoğraf ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte mart ayinda 444 arac trafige kayit edildi 9AbIZxl3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Mart ayında 444 araç trafiğe kayıt edildi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Karabük’te 2026 yılı Şubat ayında 86 bin 262 olan kayıtlı araç sayısı Mart ayı itibariyle motorlu kara taşıtı sayısı 86 bin 706 oldu.

TÜİK’in 2026 yılı Mart ayına ilişkin açıkladığı motorlu kara taşıtları istatistiklerine göre, Türkiye genelinde 159 bin 931 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te dönem sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı araç sayısı 86 bin 706 olarak kayıtlara geçti. Komşu illerden Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 210 bin 982, Bartın’da ise 70 bin 206 oldu.

TÜİK verilerine göre Karabük’teki taşıtların 48 bin 850’sini otomobil, 10 bin 672’sini kamyonet, 3 bin 441’ini kamyon, 14 bin 262’sini motosiklet, bin 623’ünü minibüs, 605’ini otobüs, 6 bin 881’ini traktör ve 372’sini özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin