Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Eylül, 2018 13:30 tarihinde yayınlandı
0

Ovacık Kaymakamı Muhtarlarla bir araya geldi

Ovacık İlçesinin  köy ve mahallelerindeki sorun ve taleplerin dile getirilmesi, sorunların çözümlerinin takibi amacıyla Muhtarlar ile konunun muhatabı kurum temsilcilerinin bir araya geldikleri Muhtarlar Toplantısı’nın Eylül ayı buluşması, Ovacık  Öğretmen Hasan Denli Kültür Evinde yapıldı.

Ovacık İlçe Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu Başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Zafer Küpler,  İl Genel Meclis Üyeleri Muharrem Öter, Recep Başdağ, Kurum Müdürleri, Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Ovacık İlçe Kaymakamı Mehmet ZAhid Doğu, her ay düzenli olarak Muhtarlarla bir araya gelerek yaptıkları toplantıların sorunların istek ve taleplerin, çözüm yollarının görüşülmesi açısından çok önemli olduğunu belirterek, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Kaymakam Mehmet Zahid Doğu’nun konuşmasının ardından Muhtarların görev yaptığı köylerin sorunları dinlenerek çözüm önerileri görüşüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin