Ovacık İlçesinin Gelişimi Masaya Yatırıldı - Karabük Haber Postası
679754dc8c924
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
27 Ocak, 2025 12:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Ovacık İlçesinin Gelişimi Masaya Yatırıldı

Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin,  ilçenin kalkınması ve sorunlarının çözümü için düzenlenen önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

Toplantıda, Ovacık Kaymakamı, Karabük Valisi ve Milletvekilleri ile birlikte birçok yetkili isim bir araya geldi.

Toplantıda ilçenin mevcut durumu, tamamlanan çalışmalar ve eksiklikler masaya yatırıldı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı samimi bir atmosferde, ilçenin kalkınması için yapılabilecek projeler ve çözüm önerileri konuşuldu. Ayrıca, toplantı kapsamında Ovacık halkının görüş ve önerileri de dinlendi.

Etkinliğe; Karabük Valisi Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya,  Ovacık Kaymakamı Tuğçe Yılmaz, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı katılım sağladı.

Yetkililer, Ovacık halkına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederken, bu tür buluşmaların ilçenin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını dile getirdiler.

Toplantının Ovacık adına hayırlı sonuçlar doğurması temennisiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
madende elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mGtdqqev
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Madende elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında yaşanan olayda 42 yaşındaki maden işçisi Suat Kulakçı, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İşçinin emekliliğine ise 1 ay kaldığı ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Asma Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında çalışan Suat Kulakçı (42), elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazanın ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kulakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kulakçı, ambulansla hemen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İşçinin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Kulakçı’nın emeklilik işlemlerine hazırlandığı ve yaklaşık bir ay sonra emekli olacağı bilgisine ulaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin