Reklam
Reklam

Ovacık İlçesinde Bayramlaşma Tepkisi

ovaccc jpg
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Haziran, 2024 15:42 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Ovacık İlçesi’nde düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma töreni, siyasi tartışmaya sahne oldu. Törene davet edilen tüm halk ve siyasi partilerin katılımıyla planlanan etkinlik, iddia edildiğine göre sadece AK Parti Bayramlaşmasına dönüştürüldü.

Ovacık protokol tertip komitesinin bayramlaşma töreninde protokol masasına oturtulan isimler konusunda farklı görüşleri yok saydığı iddia edilirken, Törende sadece AK Parti’ye mensup yetkililerin ve destekçilerin yer aldığı belirtildi.  Diğer Siyasi Partilerden ve farklı görüşten olanların dışarıda bırakıldığı bildirildi.

Bu durum, ilçe genelinde tepkilere yol açtı. Katılımcıların çoğunluğunu oluşturan farklı siyasi görüşlere sahip vatandaşlar, bayramlaşma töreninin  AK Parti’ninmiş gibi gösterilmesini eleştirdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ardiyede çıkan yangın evlere sıçramadan söndürüldü

AW729573 04
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük‘te iki katlı bir evin yanında bulunan ardiyede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü.

Olay, 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi’nde 15. Sokak’ta meydana geldi. İki katlı bir evin yanında bulunan ardiyede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında ardiye kullanılamaz hale gelirken, olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin