Reklam
Reklam
67876d0dae4c6
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
15 Ocak, 2025 11:08 tarihinde yayınlandı
0

Ovacık Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğüne Şafak Bayram Atandı

Ovacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine Şafak Bayram atandı.

Bayram, önceki müdür Hakan As’ın Karabük Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atanmasının ardından görevi devraldı.

Görev değişimi sonrası açıklama yapan Şafak Bayram, Ovacık’ta spor ve gençlik faaliyetlerinin gelişimi için yoğun bir şekilde çalışacağını ifade etti. Bayram, “Önceki müdürümüz Hakan As’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ovacık’ın spor ve gençlik alanında daha ileriye taşınması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz,” dedi.

Yeni müdür Bayram’ın, Ovacık’taki gençlik ve spor projelerine yeni bir ivme kazandırması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak defterdarligindan anlamli acilis qb5el3Zj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış

Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin