Reklam
Reklam
67876d0dae4c6
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
15 Ocak, 2025 11:08 tarihinde yayınlandı
0

Ovacık Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğüne Şafak Bayram Atandı

Ovacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine Şafak Bayram atandı.

Bayram, önceki müdür Hakan As’ın Karabük Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atanmasının ardından görevi devraldı.

Görev değişimi sonrası açıklama yapan Şafak Bayram, Ovacık’ta spor ve gençlik faaliyetlerinin gelişimi için yoğun bir şekilde çalışacağını ifade etti. Bayram, “Önceki müdürümüz Hakan As’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ovacık’ın spor ve gençlik alanında daha ileriye taşınması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz,” dedi.

Yeni müdür Bayram’ın, Ovacık’taki gençlik ve spor projelerine yeni bir ivme kazandırması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede staj dolandiriciliginda 9 tutuklama nSZyFwhE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Düzce’de staj dolandırıcılığında 9 tutuklama

DÜZCE (İHA) – Düzce’de meslek lisesinde okuyan öğrencileri staj yapıyor gibi göstererek 72 öğrenci üzerinden haksız kazanç sağladığı şüphesiyle gözaltına alınan 21 kişiden 9’u tutuklandı, 1’i serbest kaldı, 11’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, meslek liselerinde okuyan öğrencileri firmalarda çalışıyor gibi göstererek haksız yere teşvik, prim ve stajyer ücreti tahsil edildiği tespit edildi. Soruşturma kapsamında, tespiti yapılarak ifadesi alınan 72 müştekinin beyanları doğrultusunda yapılan araştırmalarda müştekilerden 29’unun Akçakoca ilçesinde faaliyet gösteren bir kurs merkezinin, bünyesinde kayıtlı olan öğrenciler olduğu, kişisel verilerini, rızaları ve bilgileri dışında farklı firmalarda ’stajyer’ olarak kaydedilmesi amacıyla Düzce’de bir lise yetkileri ile paylaştığı tespit edildi. Diğer 50 müştekinin bilgilerinin ise Düzce’de bir lise tarafından yine rızaları dışında farklı firmalarda ’stajyer’ olarak kaydedildiği, bu yöntemle şu ana kadar tespiti yapılan 72 kişi üzerinden ilgili firmaların usulsüz haksız yere teşvik, prim ve stajyer ücreti tahsil ettiği tespit edildi.

Konuyla ilgili olarak ilk etapta 12 kişi gözaltına alındı. Ardından derinleştirilen soruşturmada gözaltı sayısı 21’e yükseldi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 21 şüpheli, sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi.

Şahıslardan B.K., B.M., E.C., G.Ç., H.Ç., M.Ş., R.K., Ş.K ve T.H. tutuklanırken, A.Ç.D, B.N.S, F.E, M.G, A.K.A, F.Ç, K.Ş, M.Y, O.D, A.K, D.K adli kontrol şartıyla salındı, 1 kişi ise serbest kaldı. Şahıslara yurt dışına çıkma yasağı getirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin