Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2024 20:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Oturarak Voleybol 1. Lig müsabakaları Karabük’te sona erdi

Karabük’te Türkiye Voleybol Federasyonunca düzenlenen Oturarak Voleybol 1. Ligi müsabakaları sona erdi.
Yeni Mahalle Spor Salonu’nda 2 grupta oynanan müsabakalara, 12 takımdan yaklaşık 200 sporcu, yönetici ve teknik heyet katıldı. Maçların ardından A Grubu’nda Osmaniye Gençlik B Grubu’nda ise Bolu Gerede Spor Kulübü grubunu lider tamamladı. Grup mücadelelerinin ardından takımlar mayıs ayında yapılacak finallerde mücadele verecek. Final etabı sonunda iki takım Oturarak Voleybol Süper Ligi’ne yükselecek.
Türkiye Voleybol Federasyonu Oturarak Voleybol Koordinatörü Onur Hoşnut Karabük’te çok güzel bir organizasyonu daha geride bıraktıklarını söyledi. Katılımcı sayısı olarak ise Hoşnut, “6 takımdan iki grup halinde 12 takım tek devreli lig usulüne göre oynandı. Her takımın 14 sporcu hakkı olsa da her takımda o kadar oyuncu bulunmadığı için ortalama 10 oyuncu ile geldiler diyebiliriz” dedi.
Oturarak Voleybol branşının yaklaşık bir yıl önce Türkiye Voleybol Federasyonu bünyesine dahil olduktan sonra bu turnuvanın önemli olduğunu belirten Hoşnut, “Bu süreçte evrak işlemleri, takım hazırlıkları ve organizasyon süreci ile birlikte ilk düdüğü Karabük’te çalmak nasip oldu. Bu durumdan da çok umutluyuz. Türkiye Voleybol Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın da ilgisi ve desteği oldukça büyük. Bundan sonra çıtanın yükseleceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
Hoşnut, başta Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven olmak üzere Karabük’teki organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletirken birkaç hafta sonra Türkiye Voleybol Federasyonu Oturarak Voleybol Süper Lig müsabakaları için tekrar Karabük’e geleceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 18:57 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kazada aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde park halindeki otomobile çarpan araçtaki kadın sürücü yaralandı. Diğer sürücünün ise araçların altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Emek Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan araca çarptı. Bu sırada, park halindeki otomobilin ön tamponunda diz çökerek işlem yaptığı öğrenilen Mustafa K.K., çarpmanın etkisiyle yere düştü. Araçların altında kalmaktan son anda kurtulan vatandaş kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza anı, çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Mustafa K.K.’nin aracının önünde çalıştığı sırada yaşanan çarpma ve yere düşme anı yer aldı.
Kazada otomobil sürücüsü de hafif şekilde yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralı sürücünün tedavisi ayakta tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.